Težak udes na Ibarskoj magistrali: Pežo se svom silinom zakucao u traktor, povređeno i desetogodišnje dete! (FOTO)

19.03.2022

21:03

0

Na lice mesta izašle su nadležne ekipe koje vrše uviđaj, na Ibarskoj magistrali nema dužeg zadržavanja u saobraćaju

Težak udes na Ibarskoj magistrali: Pežo se svom silinom zakucao u traktor, povređeno i desetogodišnje dete! (FOTO)
1647717109udes-traktor-kanal-fotorina - Copyright RINA

Na magistralnom putu od Čačka ka Kraljevu u blizini sela Bečanj došlo je do saobraćajne nezgode kada je putnički automobil koji se kretao Ibarskom magistralom iz pravca Kraljeva udario u traktor koji je išao ispred njega. 

- Vozač putničkog automobila nije video traktor na kolovozu i zakucao se i njega. Udarac je bio veoma jak jer je prednji deo automobila poprilično smrskan, čovek koji je upravljao traktorom pao je sa sedišta na kolovoz, videli smo da je bio živ. Koliko je povređen to ne znamo, rekao je za RINU jedan od očevidaca.  

RINA
 

U ovom udesu lakše je povređeno dete koje se nalazilo u putničkom vozilu, kao i vozač traktora. Oni su kolima Hitne pomoći prebačeni u Opštu bolnicu u Čačku.


- Daljom dijagnostikom je ustanovljeno da je desetogodišnji dečak zadobio povrede kostiju lica i smešten na odeljenje intenzivne nege. On nije životno ugrožen za sada. Dok je na odeljenju muške hirurgije zbrinut tridesetpetogodišnji muškarac, koji je zadobio lakše telesne povrede, uglavnom ugruvan, takođe, ni on nije za sada nije životno ugrožen, izjavila je Jelena Knežević portparolka Opšte bolnice u Čačku.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike