"Ja sam đavo koji dolazi po svoje": Da li je ovim jezivim stihovima reper najavio otmicu devojke?

19.03.2022

15:17

0

Leskovačka policija stavila je lisice na ruke N.P. koji se sumnjiči za protivpravno lišenje slobode i pokušaj iznude

"Ja sam đavo koji dolazi po svoje": Da li je ovim jezivim stihovima reper najavio otmicu devojke?
profimedia-0335567087 - Copyright Profimedia

Meštani Leskovca šokirani su hapšenjem lokalnog repera N.P., osumnjičenog da je prošlog ponedeljka oteo devojku i do utorka popodne je držao zatočenu u svojoj vikendici u okolini grada.

Kako sagovornici kažu, N.P. je u jednoj od svojih pesama praktično najavio zločin.

-  Ona hoće da se vrati, ja joj kažem da mi plati...Ja sam đavo koji dolazi po svoje, ja nemam vremena čak ni za ljude moje. Gledam samo sebe i pratim sjajne zvezde - stihovi su pesme koju je objavio.

Slučajno ili ne, on je upravo svojoj devojci tražio novac da bi je pustio da se vrati roditeljima, sada ovi stihovi deluju jezivo i kao da je on zapravo najavljivao otmicu - pričaju meštani.

Podsetimo, leskovačka policija stavila je lisice na ruke N.P. koji se sumnjiči za protivpravno lišenje slobode i pokušaj iznude. Naime, N.P. je devojku sa kojom je desetak dana bio u vezi oteo, a onda je primoravao da zove svoju porodicu i traži da mu daju 3.300 evra kako bi je pustio. Međutim, on se u nekom momentu predomislio i devojku pustio.

- Ona je sa roditeljima sve prijavila policiji, a N.P. je uhapšen. Devojka ima povrede po licu i rukama, istraumirana je zbog svega što se desilo - rekao je izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike