Tuča u Prokuplju: Teško povređen muškarac (46), hitno primljen u bolnicu!

17.03.2022

17:34

0

U Opštoj bolnici navode da je danas oko 11:30 primljen 46-godišnji M. S. koji je imao višestruke povrede zadobijene u tuči

Tuča u Prokuplju: Teško povređen muškarac (46), hitno primljen u bolnicu!
Ilustacija - Copyright Pixabay

Jedna osoba je sa težim povredama primljena u prokupačku bolnicu nakon tuče koja se desila na ulici nedaleko od centra grada. U bolnici su potvrdili da su danas posle 11 primili pacijenta povređenog u tuči koji je hospitalizovan, a nešto kasnije i drugog pacijenta, ali je on, posle pregleda, pušten na kućno lečenje.

Iz policije za sada nema informacija, a u Opštoj bolnici navode da je danas oko 11:30 primljen 46-godišnji M. S. koji je imao višestruke povrede zadobijene u tuči i on je prebačen na Odeljenje intenzivne nege, pišu Južne vesti.

- Pacijent je primljen u svesnom stanju, ali sa višestrukim povredama po telu koje je rekao da je zadobio u tuči. Odmah je obaveštena policija i urađena je kompletna dijagnostika, nakon čega je smešten na Odeljenje hirurgije. Konstatovane su povrede frakture rebara, povrede grudnog koša i druge povrede po telu – kažu u bolnici.

Dodaju da je nakon sat vremena primljena i druga osoba iz tuče, 47-godišnji J. B. koji se žalio na povredu desne šake i, nakon pregleda kod ortopeda, uz prepisanu terapiju, otpušten je na kućno lečenje.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike