"Odmah se vraćam", rekao supruzi i deci, pa se ubio: Nađen obešen na Rtnju! Zaustavio auto, otišao ka šumi i nije se vratio

16.03.2022

15:18

0

Nezvanično, navodno ga je jutros obešenog pronašao njegov tast

"Odmah se vraćam", rekao supruzi i deci, pa se ubio: Nađen obešen na Rtnju! Zaustavio auto, otišao ka šumi i nije se vratio
Ilustracija - Copyright Pixabay

Muškarac star 31 godinu iz Bora presudio je sebi vešanjem na planini Rtanj. Prema nezvaničnim informacijama, on je juče krenuo kolima sa ženom i decom kada je u jednom trenutku zaustavio automobil, izašao iz njega i otišao ka šumi.

Nezvanično, navodno je supruzi kazao da se vraća odmah.

Uplašena žena je videvši da ga nema, kontaktirala i Gorsku službu spasavanja koja ga je sinoć tražila do kasno u noć. Saznajemo da je potraga za nesrećnim čovekom trebalo od ranog jutra da bude nastavljena.

Nezvanično, navodno ga je danas oko šest sati izjutra pronašao njegov tast. Zašto je odlučio da sebi oduzme život u ovom trenutku nije poznato. Iza sebe je ostavio suprugu i dvoje dece.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike