Očevici otkrili detalje pucnjave na Autokomandi: Dobacivali su devojci, a onda je jedan izvadio pištolj i zapucao

06.03.2022

10:28

0

Ranjeni mladić je bio u kafani sa svojom devojkom za jednim stolom, dok su za drugim stolom sedela trojica mladića

Očevici otkrili detalje pucnjave na Autokomandi: Dobacivali su devojci, a onda je jedan izvadio pištolj i zapucao
Policija, Autokomanda, Pucnjava - 1 - Copyright Printscreen/TV Prva

Mladić M.K. (20) ranjen je juče ujutru, oko sedam sati, u pucnjavi koja se dogodila ispred jedne kafane na Autokomandi u Beogradu, a motiv je navodno bio svađa zbog devojke.

Ranjeni mladić je bio u kafani sa svojom devojkom za jednim stolom, dok su za drugim stolom sedela trojica mladića, prenosi "Kurir". 

- Svi su bili pijani i verovatno je i alkohol kumovao incidentu. Čuli smo da su ti momci u jednom trenutku počeli nešto da dobacuju devojci. Da li su bili nepristojni ili se njoj i njenom momku jednostavno nije dopalo to što im se obraćaju, uglavnom počela je prvo svađa, a potom i tuča - prepričava "Kurirov" izvor.

Očevici su ispričali da dok su se tukli, momci su izašli ispred lokala. 

- Tada je jedan od trojice mladića izvadio pištolj i zapucao. Metak je pogodio M. K. u nogu. Odmah potom napadači su počeli da beže ka obližnjoj pumpi, gde su navodno seli u taksi i otišli - rekli su očevici za "Kurir".

Dodali su da i da se ranjeni mladić dao u beg. 

- On je malo otežano hodao, tačnije šepao je na tu nogu u koju je pogođen. Rana mu je krvarila, a na mestu gde je upucan bila je lokva krvi. Njegova devojka je sve vreme bila tu. Plakala je i bila je unezverena - ispričali su sagovornici. 

Prema njihovim rečima kada je M. K. počeo da beži, njegova devojka je ostača da sedi u njegovoj lokvi krvi i počela  da vrišti: "Ljubavi, ljubavi, stani!" U jednom trenutku je i rekla: "Šta se ovo dešava, zovite pomoć!". Dodali su da su policija i Hitna pomoć došli za desetak minuta. 

Prava gungula

Sagovornici su za "Kurir" rekli da kada je ranjeni mladić čuo policiju, vratio se do kafane i tada je prevezen u Urgentni centar, a za napadačem se traga. 

- Na kafani ima video-nadzor, kao i na drugim obližnjim lokalima, tako da je policija uzela snimke kako bi lakše identifikovala napadače. Radnici obližnjih trafika i lokala kažu da su po dolasku na posao zatekli mnogo policajaca - dodaju sagovornici. 

- Bila je prava gungula. Inspektori su razgovarali sa očevicima, a uzimali su i snimke s kamera iz maltene svih lokala u okolini. Kažu da su akteri ovog nemilog događaja bili jako pijani, da su svi smrdeli na alkohol, kao i devojka ranjenog mladića. Mi ne znamo da li se napadači i povređeni poznaju odranije ili su se sada prvi put sreli - rekao je jedan od radnika iz obližnje radnje.

Niko iz kafane ispred koje se desila pucnjava juče nije želeo da daje izjave, samo su nam kratko rekli da ne rade. Inače, ta kafana je poznata u gradu jer radi celu noć.

- Tu uglavnom dolaze posle provoda u klubovima i na splavovima da nastave provod do zore. Bude tuča, jer svi uglavnom dođu pijani i nastave s pićem, ali pucnjava i nekih ozbiljnijih incidenata do sada nije bilo - kaže izvor za "Kurir".

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike