Hrkalovićevu, vezanu lisicama, u duksu i patikama, bez trunke šminke, iz CZ doveli u sudnicu: Kratko se obratila sudiji (FOTO)

02.03.2022

14:02

0

Autor: 24sedam

Na pitanje sudije da li je saglasna sa promenom advokata, kratko je rekla: "Da"

Hrkalovićevu, vezanu lisicama, u duksu i patikama, bez trunke šminke, iz CZ doveli u sudnicu: Kratko se obratila sudiji (FOTO)
hrkalovic resetke zatvor - Copyright Ilustracija/Pixabay/24sedam

Bivšu državnu sekretarku Dijanu Hrkalović, optuženu pred Specijalnim sudom u Beogradu za trgovinu uticajem, policija i sudska straža sproveli su danas po podne iz Centralnog zatvora u sudnicu na pripremno ročište. 

Ona je pred sudsko veće dovedena vezana lisicama, u pratnji stražara i stražarke. Došla je bez šminke, puštene kose, obučena u u farmerke, duks i patike.

Na pitanje sudije da li je saglasna sa promenom advokata, kratko je rekla: "Da".

Na sledeće pitanje sudije da li joj je jasno da to znači odlaganje suđenja, kratko je rekla: "Jasno, prijatno", posle čega je vraćena u boks za optužene. u kom su sedeli Milorad Šušnjić i Dejan Milenković Bagzi, nakon čega je suđenje odloženo za april jer je njen novi advokat tražio od suda vreme da spremi odbranu.

Prethodno je Hrkalovićeva otkazala punomoćje dotadašnjem advokatskom timu, predvođenom Seadom Spahovićem, i uoči pripremnog ročišta za novog branioca angažovala Vladimira Đukanovića, člana Glavnog odbora SNS.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike