Hrkalović ili Stefanović? Mediji nagađaju kome su bili bliži policajci koji su pretukli šefa Interpola na Vračaru (VIDEO)

22.02.2022

19:09

0

Autor: 24sedam

Licitira se da li su i kome dvojica napadača na šefa Interpola bila bliska u predhodnoj problematičnoj vladajućoj strukturi u MUP Srbije

Hrkalović ili Stefanović? Mediji nagađaju kome su bili bliži policajci koji su pretukli šefa Interpola na Vračaru (VIDEO)
interpol - Copyright ATAImages/Miloš Tešić/A.A.

Načelnik Interpola, Milan V. prijavio je sinoć beogradskoj policiji  dvojicu svojih kolega Danilo S. (43) i Milutin R. (47) jer su ga pretukli juče oko 13 časova u bašti kafića na Vračaru. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a čitava akcija prebijanja može se videti na snimku koji je osvanuo u javnosti.

Ovaj incident izazvao je veliku pažnju medija koji uveliko licitiraju da li su i kome dvojica napadača na šefa Interpola bila bliska u predhodnoj problematičnoj vladajućoj strukturi u MUP Srbije.

Naime, nekoliko beogradskih medija iznelo je spekulaciju da je prvi iz pomenutog dvojca nekada navodno radio za Službu za kriminalističko-obaveštajne poslove, a da drugi ima veze sa UKP, te da im je bila naklonjena nekadašnja državna sekretarka MUP Dijana Hrkalović.

Međutim, prema drugim informacijama , načelnika odeljenja Interpola pretukli su ljudi koji u policiji napredovali kad ju je preuzeo tadašnji ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ali i da su imali određene kontakte sa dva kriminalna klana, ne precizirajući da li su ti kontakti bili deo njhovog profesionalnog angažovanja.

Podsetimo, Danilo S. i Milutin R. su kolegu pretukli u bašti kafića na Cvetnom trgu, a načelnik Interpola je sve objasnio u policiji.

- Došao sam na kafu sa kolegom. U jednom trenutku našem stolu je prišao D. S. sa kojim sam se posvađao. Kako je nasrnuo na mene morao sam da ga odgurnem- ispričao je Milan V. i dodao da je Stojanović zatim otišao iz kafića i posle nekoliko minuta vratio se sa kolegom.

Čim su se pojavili izbila je tuča u bašti kafića. Ko zna do kada bi ga tukli da se nije umešalo obezbeđenje i spasilo ga sigurne smrti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike