Živojin osumnjičen da je sekirom presudio komšiji: 24sedam na licu mesta nakon jezivog zločina u Rušnju! (FOTO/VIDEO)

22.02.2022

10:36

0

Pronađeno je i hladno oružje kojim je Živko ubijen

Živojin osumnjičen da je sekirom presudio komšiji: 24sedam na licu mesta nakon jezivog zločina u Rušnju! (FOTO/VIDEO)
Živojin je optužen za ubistvo Živka u kući u Rušnju - Copyright 24sedam/M.S.

U beogradskom naselju Rušanj policija je jutros pronašla telo Živka Dž. (76), nakon prijave da se dogodilo ubistvo. Za ovaj zločin osumnjičen  je  Ž. N. (72)

Naime, njemu je kako se sumnja presudio komšija zbog navodno neraščišćenih i nerazjašnjenih imovinsko-pravnih odnosa, koji se odnose na kuću jedno od dvoje koji su učestvovali u sukobu.

Policija je brzo rasvetlila slučaj, a pronađeno je i hladno oružje kojim je Živko ubijen. On je kako nezvanično saznajemo, ubijen sekirom.

Kako javlja naš reporter sa lica mesta, ubijeni Živko je navodno ranije ranio policajca. Ubijeni je radio u Energoprojektu i u inostranstvu i pre tri godine mu je preminula supruga.

Uviđaj je i dalje u toku.

Sumnja se da je osumnjičeni ranije obilazio ovu kuću u kojoj se desio zločin.

Navodno, Živojin je jednom mesečno provocirao Živka, kazao je komšija Milutin Gašić. Kako saznajemo, ćerka je prijavila Živkov nestanak sinoć posle ponoći. Policija je došla rano jutros i pronašla telo. On je iza sebe ostavio dve ćerke.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili su Ž. N. zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teško ubistvo.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike