"Ćerka mi je izdahnula na rukama" Otac stradale Marije na koju je naleteo automobil u suzama: Nisam mogao da joj pomognem

16.02.2022

16:33

0

Nesrećni otac je na mesto nesreće stigao pre Hitne pomoći i bezuspešno pokušavao da joj pomogne da preživi, ali devojka nije izdržala

"Ćerka mi je izdahnula na rukama" Otac stradale Marije na koju je naleteo automobil u suzama: Nisam mogao da joj pomognem
Marija facebook - Copyright Printskrin/Facebook

- Ćerka Marija mi je umrla na rukama, iskrvarila je i ugušila se, a ja nisam mogao da joj pomognem - u suzama priča Radivoje Maksimović, otac nesrećno stradale Marije (29) iz sela Mirosaljce kod Lazarevca.

Podsetimo, Marija je stradala u saobraćajnoj nesreći u selu Venčani u nedelju, 13. februara, kada je na nju naleteo automobil marke "folksvagen" kojim je upravljao karate trener D. M. (74).

Nesrećni otac je na mesto nesreće stigao pre Hitne pomoći i bezuspešno pokušavao da joj pomogne da preživi, ali Marija nije izdržala, piše "Blic".

- Sve vreme je krvarila, imala je teške povrede. Ona se i gušila i jedva dolazila do daha, a ja sam pokušavao da joj izvučem jezik, međutim, ništa nisam mogao da uradim - kaže Radivoje Maksimović potpuno skrhan od bola.

- Siguran sam da niko nije želeo da se dogodi ovakva tragedija. Nije smelo da se desi, ali desilo se, a ona ničim to nije zaslužila - govori on jedva, dok ostali članovi porodice ostaju potpuno nemi od tuge.

Vozaču D. M. je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Aranđelovcu određeno zadržavanje, a meštani sela u kom se desila nesreća ispričali da je on posle udesa bio vidno potresen.

- Priča se da su njega zaslepela duga svetla sa automobila, koji je dolazio iz suprotnog smera, te da zato nije video pokvaren auto i devojke - rekli su prijatelji D. M.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/ Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike