U vrata lokala pevača ispaljeno osam hitaca: Detalji pucnjave u Obrenovcu

17.02.2022

12:15

0

Osumnjičen da je pucao na koktel bar "Džef" navodno Saša F. za kojim policija traga

U vrata lokala pevača ispaljeno osam hitaca: Detalji pucnjave u Obrenovcu
Ilustracija - Copyright 24sedam/Goran Sivački

U pucnjavi u Obrenovcu sinoć je ispaljeno osam metaka, a nađene su četiri čaure koje su navodno oštećene na prometnoj lokalnoj saobraćajnici. Pucano je iz manjeg automobila, a očevici nisu uspeli da zapamte tablice, zbog čega pretpostavljaju da je možda reč o vozilu inostrane registracije.

Prema svedočenju očevidaca, manji automobil stao je ispred lokala "Koktel bar Džef" u centru Obrenovca, prekoputa crkve, i iz njega je pucao jedan napadač.

U lokalu se proslavljao 17. rođendan, a proslavi su prisustvovala deca i odrasli. Hici si ispaljeni u 20.07 sati, a policija je pozvana 10-ak minuta potom.

Gost A. T. (39) zadobio je posekotine od stakla koje se raspršilo tokom pucnjave na izlog lokala. Gotovo je neverovatno da u lokalu niko nije ranjen, budući da je osam rupa od metaka raspoređeno po celim vratima bara do ulice. To nije jedini ulaz u loka.

Na vratima lokala je lik muzičara, na društvenim mrežama potpisanog kao Džef H, koji ima gotovo 30.000 pratilaca i objavljene nastupe sa poznatim pevačima. On je navodno i vlasnik koktel bara.

Sumnja se da je vatru otvorio Saša F, koji je menjao prezime i ima policijski dosije za više krivičnih dela. Prema nezvaničnim informacijama, dosije imaju i njegov brat Aleksandar T, kao i njihovi otac i majka. Za Sašom F: policija traga.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike