Polomio mu lobanju i rebra: Mladiću za svirepo ubistvo svirača preti doživotni zatvor!

11.02.2022

15:29

1

R.Ð. se tereti za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, saopštilo je novosadsko tužilaštvo

Polomio mu lobanju i rebra: Mladiću za svirepo ubistvo svirača preti doživotni zatvor!
Kristijan Kostić Bleki - Copyright Printscreen/YouTube/bleki novi sad

 Više javno tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu protiv R.Ð. (21) zbog sumnje da je 9. febraura na smrt pretukao poznatog novosadskog uličnog svirača Kristijana Kostića, zvanog Bleki (61).

R.Ð. se tereti za krivično delo teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor, saopštilo je novosadsko tužilaštvo.

On se tereti da je u jutarnjim časovima, u ulici Kosovskoj u Novom Sadu, pri izvršenju razbojništva na svirep način lišio života Kostića.

Danas je saslušan u tužilaštvu koje je nakon toga predložilo sudu da mu odredi pritvor iz svih zakonskih razloga - zbog opasnosti od bekstva, opasnosti od uticaja na svedoke, opasnosti od ponavljanja krivičnog dela, kao i zbog uznemirenja javnosti.

- Povodom ovog događaja, Više javno tužilaštvo u Novom Sadu nastavlja da sprovodi istragu, u okviru koje će hitno preduzimati sve dokazne radnje, dok će dalje procesne odluke donosti u skladu sa zakonom, o kojima će javnost biti blagovremeno obaveštena -  navodi se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike