Drogirani vozač vozio u kontra smeru, a pijanci prebrzo: Trojica isključena iz saobraćaja!

06.02.2022

11:43

0

Automobilima upravljali pod dejstvom alkohola, droge, ali zaustavljeni i zbog nasilničke vožnje

Drogirani vozač vozio u kontra smeru, a pijanci prebrzo: Trojica isključena iz saobraćaja!
Alkotest - Copyright Profimedia

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova isključili su tokom noći nekoliko vozača iz saobraćaja. Oni su vozili pod dejstvom alkohola, droge, ali su zaustavljeni i zbog nasilničke vožnje.

Presretač je, sinoć u 21.46 sati, zaustavio vozača "folksvagen furgon" koji se kretao iz pravca Šida ka Beogradu i vozio brzinom od 112.4 kilometra na čas na delu puta gde je dozvoljeno 80 kilometara na čas. Kod ovog tridesetdevetogodišnjeg vozača, kako se navodi u saopštenju MUP Srbije, alkotest je očitao 1.28 promila alkohola u organizmu.

Saobraćajna patrola kod Orlovače, smer ka Čačku, zaustavila je vozilo šabačke registracije, koje se kretalo brzinom od 115 kilometara na čas, na mestu gde je ograničenje 80. Dvadesetosmogodišnji vozač imao je 2.48 promila alkohola u organizmu.

U Ulici vojvode Dobrnjca na beogradskoj Paliluli, sinoć oko 20.50 sati, zaustavljeno je vozilo "golf" zbog vožnje ulicom namenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smera. Dvadesetogodišnji vozač bio je pozitivan na kanabis.

Vozači su zadržani u službenim prostorijama policije i protiv njih će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike