Roditelji im branili da se druže sa devojkom koja je vozila: Danas sahrana Anđele poginule u Južnoj Moravi!

01.02.2022

10:15

0

Ožalošćena porodica Anđele M. neće ni da čuje za meštanku A. S. jer je navodno bila pod dejstvom alkohola kobne noći

Roditelji im branili da se druže sa devojkom koja je vozila: Danas sahrana Anđele poginule u Južnoj Moravi!
andela-milovanovic1 - Copyright Printscreen/Facebook/Anđela Milovanović

Anđela M. (20), koja je poginula prilikom prevrtanja automobila u Južnu Moravu kod Vladičinog Hana, biće sahranjena danas u rodnom Predejanu.

Za njenom godinu dana starijom drugaricom Katarinom P. i dalje se traga po koritu Južne Morave.

Ožalošćena porodica Anđele M. neće ni da čuje za meštanku A. S. jer je navodno bila pod dejstvom alkohola kobne noći kada je automobil u kom su se nalazile četiri mlade devojke survao u Južnu Moravu.

- Mi živimo u malom mestu i svi se međusobno znamo mnogo dobro. Njih četiri koje su te noći bile zajedno u gradu su zajedno išle u školu, ali od tinejdžerskih dana su roditelji poginulih devojaka branili ćerkama da se druže sa A. S. zbog nestašluka koje je pravila. Ona je oduvek nemirne prirode. Roditelji nastradale Anđele su sada očajni jer ih ćerka nije slušala - priča komšija koji poginule devojke opisuje kao uzorne i vredne i kaže da je njihova pogibija preveliki gubitak za čitav kraj.

Preživele devojke su sestre

Izvor iz istrage kaže da A. S. i K. M. koje su uspele da se izvuku iz automobila koji je sleteo sa mosta u reku, svesno izbegavaju saslušanje pred policijom i tužiocem.

- K. M. je na velikoj muci jer želi da prikrije činjenice kojima se tereti A. S. koja joj je i sestra, a na drugoj strani je neutešna zbog smrti dve drugarice. Preživele se prema savetu advokata izjašnjavaju da još nisu spremne za saslušanje jer su psihički nestabilne te traže da i dalje ostanu u bolnici i oporave se - otkriva izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike