Pošao da odveze devojku kući, pa otišao u smrt! Deda stradalog mladića zakukao: "Nema mi života, izgubili smo čedo"

29.01.2022

12:12

0

Poznanici Nenada V. kažu da je tragedija izuzetno velika jer je nesrećni mladić bio jedinac

Pošao da odveze devojku kući, pa otišao u smrt! Deda stradalog mladića zakukao: "Nema mi života, izgubili smo čedo"
Ilustracija - Copyright Pixabay

Nenad V. (20) iz Mladenovca, koji je bio za volanom "forda", nastradao je u saobraćajnoj nesreći  u mestu Kusadak kod Smederevske Palanke kada je u njegov automobil udarila "škoda " kojom je upravljao M. K. koji je vozio dvoje maloletne dece.

Saobraćajna nezgoda se dogodila kada je M.K. kom je nakon nezgode izmereno 0,91 promila alkohola u krvi, pokušao da obiđe drugo vozilo i direktno se sudario sa "fordom" kojim je upravljao nastradali Nenad.

- Sa nastradalim mladićem bila je devojka na mestu suvozača ali ona je srećom lakše povređena i jutros je trebala da da izjavu u policiji u Smederevskoj palanci - objasnio je izvor upoznat sa slučajem.

Poznanici Nenada V. kažu da je tragedija izuzetno velika jer je nesrećni mladić bio jedinac.

- Ne mogu da vam opišem koliko smo svi potreseni. Najviše njegovi roditelji ali i baba i deda. Ne znaju od bola šta ih je snašlo. Nesrećni Nenad im je bio jedinac. Deda jutros kuka da mu nema života, izgubili su čedo i jedno oko u glavi. Tuga ogromna - kaže prijateljica unesrećene porodice.

Ona dodaje da je Nenad bio divan mladić i da je kobne večeri iz Mladenovca išao u Kusadak.

- Vozio je devojku kući. Zajedno su bili u autu. ali srećom ona nije mnogo povređena. Kažu da je ona, navodno, izjavila da je vozač prešao potpuno u njihovu stranu i udario ih. Nenad nije imao vremena da odreaguje. Da zlo bude veće taj vozač koji ih je udario vozio je svoju decu. Strašno mogao je i decu da pobije - kaže uznemirena žena.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike