Isplivao snimak pucnjave i brutalne tuče u Grockoj: Petorica muškaraca na jednog, sevale pesnice i stolice (VIDEO)

30.01.2022

13:48

1

U jednom trenutku, dvojica su držali napadnutog muškarca, dok ga je treći iz sve snage udario stolicom po glavi

Isplivao snimak pucnjave i brutalne tuče u Grockoj: Petorica muškaraca na jednog, sevale pesnice i stolice (VIDEO)
Pexels - Copyright Pexels

U Grockoj je juče došlo do brutalnog obračuna dve grupe muškaraca, a danas je usledilo i hapšenje. Sada je isplivao snimak okršaja u kafiću.

Kako se vidi na snimku sa nadzornih kamera petorica mladića pesnicama je žestoko udaralo jednog muškarca. Kao da im to nije bilo dovoljno, kada je pretučeni muškarac pokušao da izađe iz kafića udarali su ga stolicom u glavu. Na snimku se vidi da su muškarca teško povredili.

U jednom trenutku, dvojica su držali napadnutog muškarca, dok ga je treći iz sve snage udario stolicom po glavi. Iako je bio sav krvav, čovek je nakon udarca ustao i pokušao da pobegne napolje od svojih napadača. Oni su ga sprečili, nastavivši da ga tuku pesnicama, dok je jedan od njih ponovo podigao stolicu.

Tokom incidenta u kafiću nije bilo nikog osim ove grupe muškaraca. Razlog tuče nije poznat.

Policija u Beogradu uhapsila je I. G. (39) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i U. D. (24) i D. P. (21) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teške telesne povrede.

Osumnjičeni I. G. se tereti da je ispalio dva projektila iz pištolja na grupu muškaraca u jednom lokalu u Grockoj, među kojima su bili U. D. i D. P. I. G. se zatim udaljio sa lica mesta, a tridesettrogodišnjeg muškarca koji je bio sa njim u društvu, navedena grupa mladića je fizički napala i nanela mu teške telesne povrede.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike