"Video sam leš, vozila su ga raskomadala": Svedoci o stravičnoj smrti muškarca čije je telo bilo nasred auto-puta kod "Zmaja"

28.01.2022

20:46

0

Nesreća se dogodila juče na auto-putu kod benzinske pumpe "Zmaj" u Zemunu

"Video sam leš, vozila su ga raskomadala": Svedoci o stravičnoj smrti muškarca čije je telo bilo nasred auto-puta kod "Zmaja"
auto put - Copyright info bijeljina

Stariji muškarac poginuo je juče u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Novom Beeogradu, kada ga je udario automobil, a potom i kamion. Svedok tragičnog događaja kaže za da je poginuli bio prodavac noževa i da je radio u blizini mesta nesreće.

- On je prodavac noževa, radio je tu blizu. Normalan, porodičan čovek, pristojan. Redovno je dolazio i tu na benzinsku pumpu, stalno je bio u okolini - rekao je sagovornik koji se zatekao na licu mesta.

Kako je objasnio, pojavile su se informacije da je čovek pao sa pasarele na put, međutim sagovornik smatra da ne može biti reč o slučajnom padu.

Kako navodi, prizor koji je zatekao prolaznike bio je jeziv.

info bijeljina
 

 

- Video sam telo, vozila su ga raskomadala... Strašno, stvarno strašno! I za njega da tako skonča i ono da čovek vidi, jezivo, bilo je baš jezivo - priča potreseni muškarac.

Podsetimo, nesreća se dogodila juče na auto-putu kod benzinske pumpe "Zmaj" u Zemunu. Sumnja se da je čovek pao sa pasarele na put u traku u smeru ka Zagrebu, a automobil ga je bacio u suprotnu tragu, ka Beogradu, gde ga je pregazio autobus "Niš ekspresa".

Vozač automobila je pobegao sa lica mesta.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike