Mladom svešteniku koji je usmrtio dečaka određen pritvor: Udario ga automobilom na putu do kuće!

28.01.2022

17:03

0

Saobraćajna nesreća sa tragičnim posledicama dogodila se u utorak oko 20 časova

Mladom svešteniku koji je usmrtio dečaka određen pritvor: Udario ga automobilom na putu do kuće!
Pixabay

Loznički Osnovni sud prihvatio je predlog Osnovnog javnog tužilaštva i svešteniku S. J. (28) iz Ljubovije, osumnjičenom da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u utorak, oko 20 časova, kolima udario šesnaestogodišnjeg dečaka u Donjoj Ljuboviđi kod Ljubovije, odredio je pritvor do trideset dana.

- Sud je uvažio stav Tužilašva i zbog mogućeg uticaja na svedoke odredio osumnjičenom pritvor do trideset dana, a ukoliko postoji razlog onda se može tražiti i produženje. Očekuje se da će svedoci ipak biti ispitani u tom roku – rekao je sagovornik.

Podsetimo, osumnjičeni S.J saslušan je juče u lozničkom Osnovnom javnom tužilaštvu koji je predložio određivanje pritvora jer postoji opasnost od uticaja na svedoke događaja i ‘’potrebno je da osumnjičeni bude u pritvoru dok svi oni ne budu ispitani’’.

Saobraćajna nesreća sa tragičnim posledicama dogodila se u utorak oko 20 časova, a prema raspoloživim informacijama dečak je izašao iz autobusa kojim je stigao iz Ljubovije.

Otišao je sa njegove zadnje strane u želji da pređe put, ali je naišao automobil i udario ga. Dečak je prebačen u ljubovijski Dom zdravlja, ali lekari nisu mogli ništa da urade. Tom prilikom je vozač automobila zadobio lakše telesne povrede i isto veče je prebačen na lečenje u Opštu bolnicu u Loznici. Po završenom ukazivanju lekarske pomoći osumnjičenom je određeno zadržavanje, a posle toga je i saslušan u lozničkom Tužilaštvu.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti