Juče poginula devojčica, a danas dečak na isti način: Dete izašlo iz autobusa, pa pretrčavalo ulicu - pregazio ga sveštenik!

26.01.2022

09:46

0

Tinejdžer koji se vraćao iz Ljubovije, izašao je iz autobusa i pokušao da pretrči ulicu

Juče poginula devojčica, a danas dečak na isti način: Dete izašlo iz autobusa, pa pretrčavalo ulicu - pregazio ga sveštenik!
gazenje devojcica nesreca kamion decak - Copyright 24sedam/Goran Sivački/Pixabay

Dečak (16) iz Donje Ljuboviđe koji je sinoć stradao u udesu, poginuo je na gotovo identičan način kao i devojčica I.T. koja je nastradala juče popodne na Novom Beogradu.

Naime, kako izvor navodi, tinejdžer koji se vraćao iz Ljubovije, izašao je iz autobusa i pokušao da pretrči ulicu.

- Dečak je otišao sa zadnje strane autobusa i pokušao da pređe asfalt kako bi došao kući. Međutim, naišao je automobil i udario ga direktno prednjim delom - priča izvor, piše Kurir.

Kako dodaje, dete je odmah prebačeno u dom zdravlja u Ljuboviji, jer nije bilo vremena da se vozi u bolnicu u Loznici, pokušana je reanimacija, ali nažalost je preminuo.

Da podsetimo, nesreća se dogodila oko 20 časova. Na dete je automobilom naleteo mladi sveštenik A. S. iz Ljubovije koji je, posle udesa, zbrinut u lozničkoj bolnici zbog povreda. Vozač automobila biće saslušan kada za to daju zeleno svetlo lekari. Ispred sobe u kojoj je vozač dežura policija.

Navodno, reč je o mladom svešteniku koji je rukopoložen pre manje od mesec dana i dobio službu u jednom ljubovijskom selu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike