"Skočila mu je u naručje, stavio je na dasku i utopio se": Srbin se udavio dok je spasavao ćerku, očevidac opisao dramu u Australiji!

25.01.2022

11:50

0

Porodica i prijatelji oprostili su se putem društvenih mreža od oca koji je dao život za svoju ćerku

"Skočila mu je u naručje, stavio je na dasku i utopio se": Srbin se udavio dok je spasavao ćerku, očevidac opisao dramu u Australiji!
Branko Radulović 1 - Copyright Foto: Facebook/Branko Radulović

Srbin Branko Radulović (49) nastradao je u Australiji dok je spasavao svoju šestogodišnju ćerku, koju su talasi odneli daleko od obale. Nezapamćena drama odigrala se na popularnoj plaži u Adelejdu na jugu Australije.

Majkl Nejper (70) koji se u to vreme sa unucima zadesio na plaži, potrčao je da pomogne Raduloviću i ćerki, a kasnije je za medije opisao dramu koja se dešavala na plaži.

- Potrčao sam da ga uhvatim. Pre nego što sam stigao do njega, devojčica je skočila iz čamca u naručje. Pokušavao je da je spase u dubokoj vodi - ispričao je za australijske medije Nejper i pojasnio da je snažan vetar odneo gumeni čamac u kome su bili otac i ćerka, ali da je Branko uspeo da dete stavi na dasku za plivanje.

- Kada sam uspeo da dođem do njega, već je bio pod vodom. Tada je njegovo telo isplivalo i to je bio trenutak kada sam ga zgrabio za pantalone i okrenuo ga tako da mu je lice bilo iznad vode - dodao je.

Radulović je ćerku spasao sigurne smrti, ali je nažalost stradao. Oboje su izvučeni iz vode uz pomoć posetilaca plaže.

- Mislim da sam mogao da ih dobijem ranije i žao mi je što nisam - izjavio je Nejper.

Porodica i prijatelji oprostili su se putem društvenih mreža od odanog oca koji je dao svoj život za život svoje ćerke. Branko je svoju ćerku opisao kao svoju princezu.

- Umro je herojskom smrću, spasavajući svoju Laru iz mora.Šokirani smo, ali znamo koliko je voleo svoju omiljenu devojčicu i da ne postoji ništa što ne bi učinio za nju.Za nju si dao život i time uživo pokazao za šta si - samo su neke od poruka Branku bliskih ljudi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike