Oglasio se Duluvra nakon incidenta: "Povratak u realnost"

13.01.2022

18:20

0

Podsećamo, on je za Svetog Nikolu pretio da će se ubiti

Oglasio se Duluvra nakon incidenta: "Povratak u realnost"
Daniel Đukić - Copyright Foto: Youtube / Printscreen

Jutjuber i jedan od aktera humorističke serije "Dnevnjak", Daniel Đukić, nedavno je, pretio iz zaključanog stana u Novom Sadu da će se ubiti, kao i da će ubiti sve one koji mu se približe.

On je ove događaje i snimao, a klipove je objavljivao na društvenim mrežama, a posle celodnevne drame, Đukić je prevezen u Klinički centar Vojvodine, na odeljenje psihijatrije.

Sudeći po njegovoj najnovijoj objavi na Instagramu, on se i dalje nalazi tamo.

Đukić je objavio kratak video, na kome se vide slatkiši, i oznaka lokacije: "Klinički centar Vojvodine - psihijatrija".

Uz to je objavio i stiker na kojem piše:  "Back to reality" (Povratak u realnost), kao i komentar "again" (opet).

Podsetimo, pregovarački tim je tokom celog dana, 19. decembra, razgovarao sa Danielom. Oni nisu mogli da dođu do njega jer su vrata bila blindirana, dok sa druge strane vatrogasci nisu mogli da rašire dušek za skakanje zbog autobuskog stajališta, dok je terasa od stana zastakljena.

Neugodna situacija potrajala je do 19 časova kada su interventne jedinice uz pomoć stručnjaka kontrolisanim eksplozivom razvalile vrata. Daniel nije pružao otpor i hitna pomoć ga je ubrzo prevezla u KCV.

Daniel je po svedočenju njegovih poznanika iz Apatina, mesta u kome je odrastao dok nije došao na studije u Novi Sad, imao problema sa kockom i zelenašima. Navodno je redovno pozajmljivao novac od njih, koji često nije mogao sam da vrati, prenosi novosadski portal.

Mediji su takođe preneli da je njegov otac izvršio samoubistvo 7. decembra, što bi mogao biti jedan od okidača za stanje u koje je Đukić dospeo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike