Najnoviji detalji o pogibiji majke troje dece kod Šapca: Iz Rusije stižu Elenini da je sahrane! Suprug u pritvoru, ko će paziti decu?

12.01.2022

13:04

0

Ruskinja je poginula kada je automobil u kome je bila sa suprugom i troje dece sleteo sa puta, udario u bankinu i zapalio se

Najnoviji detalji o pogibiji majke troje dece kod Šapca: Iz Rusije stižu Elenini da je sahrane! Suprug u pritvoru, ko će paziti decu?
Elena Rupcova - Copyright Instagram_ lenushkar

Roditelji Elene Rupcove, ruske državljanke koja je stradala u saobraćajnoj nesreći u selu kod Šapca, trebalo bi danas da stignu u Srbiju.

Da podsetimo, Ruskinja je poginula kada je automobil u kome je bila sa suprugom i troje dece sleteo sa puta, udario u bankinu i zapalio se. Nesrećna Elena na mestu je ostala mrtva, a njen suprug i deca prošli su bez povreda.

- Elenini roditelji stižu u Srbiju. Još uvek nije odlučeno da li će je sahraniti ili kremirati, to će odlučiti naknadno. Telo je još uvek u jednoj pogrebnoj firmi u Šapcu - kaže prijatelj porodice koja inače stanuje u Sremskoj Mitrovici:

- Njenom mužu, koji je uhapšen posle udesa, je mnogo teško. Jadna dečica, taman su se navikli na život u Srbiji kada se ovo dogodilo - priča sagovornik i dodaje da suprug stradale slabo govori srpski jezik.

Porodica Rupcov se, da podsetimo, u Mitrovicu doselila prošlog leta iz Sibira. Elena je na svom Instagram profilu maltene vodila blog o životu u Srbiji, pisala je detaljno o cenama, uslovima boravka, kupovini automobila.

- Mališani porodice Rupcov u Srbiji su krenuli u školu, a Elena je bila oduševljena kako su ih prihvatili - rekao je ranije izvor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike