Državljanin Srbije mučki ubijen u Trstu za Božić: Marokanac mu presudio zbog devojke!

10.01.2022

13:03

0

Autor: 24sedam

Roberta Trajkovića (17) zadavio je tri godine stariji Marokanac koji nije preboleo bivšu devojku

Državljanin Srbije mučki ubijen u Trstu za Božić: Marokanac mu presudio zbog devojke!
Copyright Pixabay

Robert Trajković (17) poreklom iz Srbije, brutalno je ubijen u Trstu na Božić. Kako prenose italijanski mediji, zločin se dogodio u noći između 7. i 8. januara a policija je telo nesrećnog mladića navodno našla u podrumu jedne zgrade.

Ubica, mladić stariji tri godine, poreklom iz Maroka, navodno je priznao zločin i otkrio da je motiv jezivog zločina devojka u koju su obojica bili zaljubljeni.

- Robert je zadavljen. Brzo je identifikovan osumnjičeni, koji je u pritvoru - saopštio je za italijanski portal ilgionare.it tužilac iz Trsta.

Kako navode mediji, Robert koji je sa roditeljima i bratom živeo godinama u Italiji, devetnaestogodišnju devojku upoznao je samo nekoliko dana ranije, za Novu Godinu. Kobne večeri, krenuo je kod nje. Međutim, tada mu se izgubio svaki trag i porodica je policiji prijavila njegov nest

Kako Kurir prenosi, telo je u nedelju pronađeno u podrumu hostela u kom je devojka bila smeštena. Pronađeni su i tragovi krvi u zgradi, a proverava se da li je ubijeni najpre odvučen u automobil i pretučen ili je odmah odvučen u podrum zgrade i zadavljen - potvrdili su izvori iz istrage.

Sumnja se da je Ali Kašim, inače bivši dečko devojke, napravio zasedu Robertu jer je kobne večeri pre njega došao u stan devojke. Najverovatnije, znao je da on treba da stigne i sačekao ga je na uzlazu u zgradu.

Omča oko vrata

Prijatelji ubijenog Roberta su otkrili i da su mu savetovali da se ne viđa sa njom, jer ga je Ali Kašim već jednom ranije ošamario. Navodno, ubica je sa devojkom živeo dve godine u Nemačkoj, a kada su se za praznike vratili u Italiju, ona ga je ostavila.

- Čim je Robert ušao u zgradu, s leđa ga je napao Ali Kašim, koji je znao da Robert stiže. Odvukao ga u podrum, gde ga je zadavio omčom oko vrata. Dok ga je davio vikao je "ona je moja" - prenose italijnski mediji.

Kako navode, uhapšeni je na saslušanju priznao zločin, ali je rekao da mu namera nije bila da ubije Roberta "već samo da ga uplaši".

Bio mi je kao sin

Majka uhapšenog, međutim, za Corriere della Sera izjavila je da su se Robert i Ali poznavali i družili.

- Bio nam je kao sin, ne mogu da razumem. Žao mi je dečaka i njegove porodice. Ali i Robert su bili dobri prijatelji, ali se sve pretvorilo u rivalstvo i zaslepljujuću ljubomoru zbog devojke u koju su obojica bili zaljubljeni - navodno je izjavila ona.

Prema rečima članova porodice, devojka koju je Robert upoznao Italijanka je i dve godine je živela u Nemačkoj, a potom se vratila.

- Mogu samo da kažem da je Robert bio dobro dete, nikada nije imao problem sa zakonom i cilj mu je bio da pošteno radi u Italiji. Nije zaslužio ovo što se dogodilo. Ne želimo osvetu, već samo pravdeu - rekla je očajna majka ubijenog tinejdžera.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike