Uhapšen Mali Cuner zbog haosa u Kasini!

05.01.2022

20:58

0

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca, njemu je određeno zadržavanje od 48 sati

Uhapšen Mali Cuner zbog haosa u Kasini!
mali cuner terazije (1) - Copyright Printscreen/Instagram/moj_beograd

Marko Guzijan, poznat pod nadimkom Mali Cuner uhapšen je večeras.

Po nalogu dežurnog zamenika tužioca, njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.

Guzijan je u klubu "Kasina" na Terazijama u centru Beograda u novogodišnjoj noći napravio incident, a on je inače mlađi sin ubijenog Zemunca Jovana Guzijana Cunera.

Naime, tokom nastupa Jelene Karleuše u klubu "Kasina", oko dva sata ujutru, Marko Guzijan popeo se na binu želeći da pleše sa pevačicom. Međutim, na njen poziv njemu je prišlo obezbeđenje "Kasine" i izvelo ga napolje ispred kluba.

Vidno iznerviran Mali Cuner je zapretio obezbeđenju da će im pokazati ko je on. Seo je za volan "audija A8", da bi potom krećući se iz pravca Nušićeve ulice prošao između "Kasine" i bašte i zaleteo se u izlog. Potom je pobegao preko Trga Nikole Pašića gde je porušio zaštitnu ogradu i nekoliko stubića

Podsetimo, beogradska policija lišila je slobode u utorak osobu za koju se sumnja da je pomogla Guzijanu da se sakrije posle haosa u Kasini.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 casova osumnjičenom D. M. (44) zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija iz člana 348 stav 1 Krivičnog zakonika.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike