Reper se branio ćutanjem: U pritvoru zbog sumnje da će uticati na svedoke! Numero ostaje iza rešetaka 30 dana

05.01.2022

13:11

0

Autor: 24sedam

Uroš Radivojević uhapšen je zbog sumnje da je vršio psihičko i fizičko nasilje nad bivšom vanbračnom partnerkom L. C.

Reper se branio ćutanjem: U pritvoru zbog sumnje da će uticati na svedoke! Numero ostaje iza rešetaka 30 dana
numero reper (2) - Copyright Reper Numero, Printscreen/YouTube//Hazze

Prvo osnovno javno tužilaštvo potvrdilo je da je reper Uroš Radivojević zvani Numero priveden zbog nasilja u porodici, odnosno zbog sumnje da je psihički i fizički zlostavljao bivšu vanbračnu partnerkom L. C. Reper je, kako je potvrđeno, na saslušanju odlučio da se brani ćutanjem, posle čega mu je tužilaštvo odredilo pritvor do 30 dana.

Pritvor mu je određen zbog mogućnosti da bi mogao da sa slobode utiče na svedoke.

- Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, policijski službenici PU za grad Beograd - PS Zvezdara lišili su slobode U. R. zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, u odnosu na oštećenu bivšu vanbračnu partnerku L. C. - saopštilo je Tužilaštvo.

Prema navodima krivične prijave, kako se navodi u saopštenju, osumnjičeni je tokom 2020. i 2021. godine, zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine, u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad partnerkom L. C. U tom periodu oni su živeli zajedno, a oštećena, kako se navodi, nasilje nije prijavila iz straha i zato što je okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno, a kao jedna od posledica nasilja nad njom je i njeno bolničko lečenje u institutu za mentalno zdravlje dok su živeli zajedno.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike