Valjevo tuguje za troje mladih: Ivana (20) i Nemanja (20) voleli su se od srednje škole i u smrt su otišli zajedno

29.12.2021

06:42

0

U direktnom sudaru sa kamionom, sve troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je Ivana, na mestu suvozača, držala u krilu

Valjevo tuguje za troje mladih: Ivana (20) i Nemanja (20) voleli su se od srednje škole i u smrt su otišli zajedno
ivana i nemanja - Copyright Printscreen/Facebook

Užasna tragedija dogodila se juče.Poginulo je troje mladih Valjevaca na putu Šabac - Valjevo.

Nemanja A. (20), njegova devojka Ivana M. (20) i njihov drug O. P. (21) vraćali su se iz Novog Sada za Valjevo, kada je na području Draginja iz zasada nepoznatih okolnosti „pežo 307“, koji je vozio N. A., izgubio kontrolu i prešao u suprotnu kolovoznu traku kojom se u tom trenutku kretalo teretno vozilo.

U direktnom sudaru sa kamionom, sve troje mladih izgubilo je život na licu mesta, kao i pas kojeg je Ivana, na mestu suvozača, držala u krilu.

Vozač „pežoa” N. A. bio je student Tehničkog fakulteta u Novom Sadu. Rođeni Osečanac je u Valjevu prethodno završio srednju Tehničku školu i praktično nastavio da bude žitelj Valjeva nakon što je upisao fakultet u Novom Sadu. Košarku je trenirao u valjevskom “Studentu”, a trenutno je nastupao za KK “Osečina”, klub iz svog rodnog mesta.

Saobraćajnim nesrećama nikad kraja. Strašna nesreća u kojoj su život izgubila četvorica mladića dogodila se pre tri dana u Novom Pazaru.

- Izuzetan mladić, o kome svi koji su ga poznavali i u Osečini i u Valjevu imaju samo reči hvale. Sportista, zdrav, uvek nasmejan i prema svima izuzetno blagonaklon. Vožnju je položio kada je postao punoletan i često je bio za volanom, jer je putovao na relaciji Novi Sad - Valjevo, u kome ima stan, pa onda u roditeljski dom u Osečini - prenosi „Blic“.

- Nikada nije imao nijedan problem u vožnji ili prekršaj. Štaviše, bio je odličan, siguran i vešt vozač, tako da je teško poverovati da je nastradao na delu puta koji mu je bio tako poznat i kojim je često išao – pričaju njegovi potreseni prijatelji iz Valjeva i Osečine.

Njegova devojka I. M., s kojom je bio u vezi od srednjoškolskih dana, takođe je bila studentkinja u Novom Sadu, a sudeći po njenom Fejsbuk profilu, studirala je Pravni fakultet u tom gradu i ujedno se bavila profesionalnim šminkanjem. Na profilu je i zajednička fotografija mladog para, uslikani s leđa na obali mora, na jednom od zajedničkih letovanja.

Valjevo je u ovoj saobraćajnoj nesreći ostalo i bez njihovog godinu dana starijeg prijatelja O. P. (21), takođe perspektivnog sportiste, jer je ove sezone bio jedan od najboljih igrača valjevskog Rukometnog kluba „Metalac“.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike