"Taj prizor devojčice kako pada sa drugog sprata...": Potresno svedočenje komšija nastradale bebe u Kraljevu

27.12.2021

15:16

1

Ova nesvakidašnja tragedija se, podsećamo, dogodila minulog petka, oko 13 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima

"Taj prizor devojčice kako pada sa drugog sprata...": Potresno svedočenje komšija nastradale bebe u Kraljevu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Sedamnaestomesečna devojčica K. M. koja je u petak pala sa drugog sprata u centru Kraljeva, nažalost, preminula je od zadobijenih povreda u nedelju po podne u Univerzitetskom kliničkom centru u Kragujevcu.

Beba je u Kragujevac prevezena iz Opšte bolnice "Studenica" u Kraljevu, gde su joj neposredno nakon nesreće dijagnostikovani višestruki prelomi i teške povrede lobanje i unutrašnja krvarenja. Ona je u ovu uglednu zdravstvenu ustanovu primljena bez svesti i u teškom stanju, odmah je intubirana, ali uprkos ogromnim, dvodnevnim naporima lekara Urgentnog centra kragujevačkog UKC da joj spasu život, devojčica je, nažalost, podlegla povredama.

Ova nesvakidašnja tragedija se, podsećamo, dogodila minulog petka, oko 13 sati, pod još nerazjašnjenim okolnostima, kada je devojčica pala kroz prozor porodičnog stana na drugom spratu stambene zgrade u Ulici Oktobarskih žrtava u centru Kraljeva.

Prema priči komšija, nesrećna devojčica je u momentu nesreće u stanu bila sa svojom mladom majkom M. M. koja je, kako se pretpostavlja, u tom trenutku obavljala kućne poslove.

- Taj prizor devojčice kako pada sa drugog sprata i potom leži u lokvi krvi na trotoaru još dugo neću moći da izbrišem iz pamćenja. Stajao sam sa druge strane ulice, a bilo je još dosta prolaznika, uobičajeno za radni dan. Neko od njih je pozvao Hitnu pomoć, a ubrzo je pristigla i policija - kratko kaže jedan od komšija, uz molbu da mu ne objavljujemo ime.

Prema njegovim rečima, porodica tragično nastradale devojčice nedavno se doselila u stan u ovoj zgradi.

 - Niko ne zna šta se dogodilo, ni kako je devojčica pala kroz prozor. Ne poznajem tu porodicu, viđao sam u prolazu njenog oca i majku. Od nedavno su tu u zgradi, mislim da su pristojni mladi ljudi, ali više od toga zaista ne znam. Iskreno, mnogo mi je žao devojčice. Pa, svakome u komšiluku srce hoće da prepukne.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Novosti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike