Evo šta se dešava u Šarićevoj luksuznoj vili: Dolaze mu prijatelji i dostavljači hrane na Dedinju!

25.12.2021

17:18

1

Šarić će imati pravo i na sat vremena šetnje

Evo šta se dešava u Šarićevoj luksuznoj vili: Dolaze mu prijatelji i dostavljači hrane na Dedinju!
darko_saric_24032016_001 - Copyright O. B./ATAImages

Darko Šarić, koji je juče prebačen u kućni pritvor s nanogicom, narednih meseci boraviće u svojoj luksuznoj vili na Dedinju sa suprugom Lanom Popović. Ispred njegove luksuzne vile danas su tokom dana stalno dolazili dostavljači hrane i smenjivali se prijatelji i koji su želeli da ga vide posle 7 godina, a viđen je i Šarićev advokat Radoslav Baćović.

Šarić će imati pravo i na sat vremena šetnje, odnosno sat vremena u danu kada će moći da napusti kuću i dvorište. Bela, luksuzna vila Darka Šarića nalazi se u elitnom delu grada, na Dedinju.

Njegova velelpna kuća okružena je drugim vilama, međutim ipak od ostalih odudara. Naime, Šarićeva kuća ima tri ulaza, ali je jedina u ovoj ulici opasana visokom belom ogradom zbog čega se ne vidi dvorište.

Vila ima i obezbeđenje, a oko celog dvorišta sa spoljne strane nalaze se sigurnosne kamere. Šarić je, podsetimo, juče, posle 7 godina provedenih u pritvoru, prebačen u kućni pritvor sa nanogicom i dovezen oko 18 sati maricom koja je direktno ušla u garažu kuće. Pritvor je osim Šariću ukinut i Nebojši Sretenoviću, Petru Obradoviću i Željku Vujanoviću i isto im je određen kući pritvor uz elektronski nadzor.

U ovoj kući Šarić, koji je optužen za šverc 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike, će sada biti sa svojom nevenčanom suprugom Lanom. Ona mu je ostala verna sve ove godine. Pre hapšenja Darka Šarića Lana je bila vaspitačica i uoči akcije "Balkanski ratnik" radila je na otvaranju privatnog obdaništa u Šilerovoj ulici u Zemunu. Ipak, vrtić "Štrumpfovi" oduzet joj je u finansijskoj istrazi, kao i stan u ulici španskih boraca na Novom Beogradu.

Uvek doterana, u firmiranoj garderobi je dolazila na suđenja, noseći tašnicu "šanel" i iz publike je suprugu davala podršku. Lepa brineta je Darku dolazila u privatnu posetu, tražeći sa njim sastanak i u "ljubavnoj sobi". Oni su pre dve godine dobili drugog sina, dok Darko iz prvog braka ima ćerku.

Među stvarima koje mu je slala u ćeliju bila je i knjiga u kojoj je napisala "Darko, izdrži, voli te Lana", ali čuvari u Specijalnom sudu nisu dozvolili da knjiga stigne do Šarića. Razlog za to je bila mogućnost da se u posveti krije neka šifrovana poruka.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike