"Uplatićeš 100 evra ili šaljem sliku na kojoj si go, imaš pet sekundi" : Mladić iz Srbije upozorava na prevaru plavuše koja mami preko četa!

25.12.2021

16:11

1

Jedan mladić je podelio u grupi na Fejsbuku neprijatno iskustvo, koje tvrdi da je doživeo kada ga je jedna ženska osoba pozvala

"Uplatićeš 100 evra ili šaljem sliku na kojoj si go, imaš pet sekundi" : Mladić iz Srbije upozorava na prevaru plavuše koja mami preko četa!
Ilustracija - Copyright Pexels

Društvene mreže su pogodne za prevare, a svoje iskustvo sa jedne je podelio mladić iz Srbije koji tvrdi da je žrtva osobe koja se na fejsbuku predstavlja kao Sladana, a koja ga je na prevaru snimila nagog da bi ga kasnije ucenjivala da će eksplicitan sadržaj objaviti ako joj ne uplati novac.

Naime, jedan mladić je podelio u grupi na Fejsbuku neprijatno iskustvo, koje tvrdi da je doživeo kada ga je jedna ženska osoba pozvala preko video poziva i skinula se, a potom ga namamila da učini isto, i zamolio korisnike da prijave njen profil.

- Ljudi, ovaj profil ženski zove na kameru, skida se, pokazuje telo i onda traži od vas da uradite isto. Sve to snimi i ucenjuje vas za novac ili preti da će u suprotnom vaš snimak ubaciti na društvene mreže - napisao je uz skrinšot profila koji je objavio.

Priložio je i nekoliko fotografija njihove prepiske na kojima se, između ostalog, može videti da osoba traži 100 evra kako bi obrisala snimak.

- Želite li da pošaljem ovu sliku gde ste goli na svom radnom mestu? Želiš li da to učinim? - piše u porukama koje su mladiću stigle:

-Želiš li da tvoj video i golu sliku pošaljem tvojim rođacima i prijateljima u tvom lepom rodnom gradu?"

Osoba je dalje zahtevala novca za koji joj je mladić odgovarao da ga nema.

- Sad ćeš mi uplatiti 100 evra i izbrisaću tvoj video. Ogovori mi, imaš pet sekundi da mi odgovoriš i odlućiš se - napisala je osoba, a onda je počela da odbrojava.

Na profilu se navodi da je osoba iz Kratova, da živi u Francuskoj, a upisana je pod srpskim imenom i prezimenom. Prema načinu na koji je pisala poruke moglo bi se pretpostaviti da nije govornik srpskog jezika, već da je poruke koje je slala prevodila uz pomoć mašinskog prevodioca, zato što je u porukama mešala jedninu i množinu, ekavicu i ijekavicu.

Koga osoba ima u prijateljima nije moguće videti, a na profilu ima samo dve fotografije atraktivne plavokose devojke, drugih objava nema.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike