Sahranjen dečak koji se udavio u bazenu kod Sombora: Potresan poslednji oproštaj, otac pao u nesvest kod kovčega

15.06.2021

15:57

1

Autor: J.B.O.

Na poslednji počinak mališana ispratili su majka, otac, baka i deda, kao i mnogi rođaci, prijatelji, komšije

Pixabay

Desetogodišnji dečak B. P., koji se utopio u nedelju u bazenu sportskog centra u Odžacima kod Sombora sahranjen je danas na odžačkom pravoslavnom groblju.

Na poslednji počinak mališana ispratili su majka Anica, otac Darko, baka Dragana i deda Branko, kao i mnogi rođaci, prijatelji, komšije, pišu Novosti.

U tužnoj povorci, koja je iz kapele krenula ka mališanovoj večnoj kući bili su i njegova učiteljica Jasmina Karan, drugari iz osnovne škole “Branko Radičević” kao i roditelji drugara iz drugog razreda.

Opraštajući se od svima omiljenog dečaka, rođak Milan Kecmanović je istakao da je odrastao u dekinom i bakinom domu okružen pažnjom i ljubavlju onih koji su ga najviše voleli.

– Nestašni dečak, pun energije i ljubavi za ljude oko sebe, najviše vremena provodio je sa dekom i bakom i svojim tatom, koji su o njemu brinuli. Deda Branko ga je pratio i vodio svuda, čekajući dok se izigra. Voleo je da trči i da se igra sa drugovima i drugaricama i maštao da postane fudbaler, ali se u nedelju ti dečački snovi u jednom trenu prekinuti.

Pročitajte još:

Na poslednjem opraštanju kraj groba svoga sina ocu Darku je pozlilo, pao je u nesvest posle čega su mu okupljeni pritekli u pomoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Nije bitno kaže:

    Eto sta bude kad budala od roditelja pusti dete samog na bazenu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti