Nedavno zapalio kuću dok su deca bila unutra, danas trudnu ženu ubo u stomak! Ovo je Danijela koja se bori za život

18.06.2021

16:51

1

Autor: M.Vu

Žitelji sela Zablaće kod Čačka od jutros su u neverici posle užasnog porodičnog nasilja

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Žitelji sela Zablaće kod Čačka od jutros su u neverici posle užasnog porodičnog nasilja koje se dogodilo kada je R.K. nožem nasrnuo na trudnu suprugu i ubo je u stomak ranivši pritom i sina (11) koji je skočio da odbrani majku.

Sin (11) je skočio da zaštiti majku, a onda je otac i njega isekao nožem po rukama.

Danijelu je operisana je u čačanskoj bolnici i njeno stanje je trenutno stabilno, rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

-Operacija je bila teška budući da je imala ozbiljne povrede trbušnih arterija, pacijentkinja se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege – kaže uzvor iz bolnice.

U bolnici je hospitalizovan i Danijelin jedanestogodišnji sin koga je otac jutros povredio, kada je on pokušao da odbrani majku od nasilnika.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

On je, inače, odranije poznat policiji. Kako se saznaje, nedavno je zapalio kuću, a žena je tada pukom srećom spasla decu.

Foto: Printskrin/Fejsbuk

Pročitajte još:

– Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema – kažu komšije.

Prema nezvaničnim informacijama R.K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi. Spekuliše se da je njegova supruga bila trudna i da je to bio jedan od razloga ove poslednje svađe, ali to još uvek nije potvrđeno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Vesna kaže:

    Gde je policija, tužilaštvo, centar za scijalni rad? Nečovek pokuša da zapali sopstvenu decu – i dalje šeta i vreba kako da ih pobije! Sopstvenu decu želi daubije- to treba psihijatri da daju odgovor – o kakvom se profilu ličnosti radi! Hvala Bogu da nije uspao, za sada. Ali, ako ipak bue uspeo, svi koji su odgovorni za zaštitu nejaki, po liniji odgovornosti treba da dobiju otkaz sa zabranom da ikada više rade taj posao. Nek prodaju paprike kad već ne umeju da rade svoj posao! Treba zaposliti više žena u policiju, sa obavezom da učestvuju u istražnim radnjama, pa da vidimo te brkate tate koji ne rade svoj posao, ili štite svoje istomišljenike.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti