Uhapšen Nišlija (20) nakon stravične nesreće u kojoj je nastradala devojka (25)

03.12.2020

15:25 >> 15:29

0

Udes se dogodio 21. novembra, oko ponoći, na raskrsnici na Bulevaru Nemanjića, kada se devojka koja je upravljala BMW-om sudarila sa golf koji je vozio M.

Uhapšen Nišlija (20) nakon stravične nesreće u kojoj je nastradala devojka (25)
Copyright Pixabay

Nišlija M. G. (20) uhapšen je zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću 21. novembra u Nišu,  od čijih posledica je u bolnici preminula J. P. (25) iz Žitorađe.

Iz Višeg javnog tužilaštva u Nišu saopšteno je da je po njihovom nalogu osumnjičenom  M.G. iz Niša određeno zadržavanje do 48 sati, u kom roku ce biti saslušan u tužilastvu, zbog  sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

S obzirom na to da je usled sudara preminula devojka, zaprećena je zatvorska kazna od dve do dvanaest godina.

Pročitajte još: “Moje najdraže biće me je napustilo zauvek”: Brat Bobe (31) koja je poginula u Bajmoku oprostio se od nje potresnim rečima

Kako su ranije preneli mediji, udes se dogodio 21. novembra, oko ponoći, na raskrsnici na Bulevaru Nemanjića, kada se devojka koja je upravljala BMW-om sudarila sa “golfom” koji je vozio M. G. (20).

M. G. je bio alkotestiran i utvrđeno je da je imao oko jedan promil alkohola u krvi. Devojka je u udesu teško povređena i 29. novembra je uprkos naporima lekara da joj spasu život, preminula u Kliničkom centru. U sudaru je povređen i M. G. i nalazio se u bolnici pre nego što su mu stavljene lisice na ruke.

Pročitajte još: Šta se zapravo dogodilo u Rakovici: Mladić (22) ispao iz kamiona, ne iz voza!

Slučaj je najpre bio u Osnovnom tužilaštvu, međutim nakon smrti devojke je prešao u Više javno tužilaštvo.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike