Kakvim zanimanjima teže horoskopski znaci: Lav i Škorpija žele poslove koji donose moć

08.10.2021

11:00

0

Horoskop bi mogao da pomogne i u odabiru zanimanja

Kakvim zanimanjima teže horoskopski znaci: Lav i Škorpija žele poslove koji donose moć
businesswoman-6494077_1280 - Copyright Pixabay

Astrologija, na osnovu glavnih osobina, određuje koja su zanimanja idealna za horoskopske znake.

Ovnu je potreban zabavan posao u kojem ima puno akcije. Nikako mu ne leže dosadni, monotoni i rutinski poslovi. Odgovaraju im zanimanja kao što su vojnik, sportista, vatrogasac...

Bik najviše voli poslove koji se odvijaju napolju, u prirodi. On radi polako ali sigurno. Ne voli rizik i potrebna mu je finansijska sigurnost. Najbolje se snalaze kao baštovani, veterinari, kuvari, agenti nekretnina.

Blizanci su vrlo inteligentni ali i tvrdoglavi. Pored toga vole dosa da se zabavljaju pa će se najbolje snaći u ulozi novinara, advokata, prodavca, glumca.

Rak je sklon umetničkim zanimanjima ali će se dobro snaći i kao računovođa, turistički radnik, antikvar. Oni su po prirodi oprezni i neodlučni a uz to i osetljivi pa im nikako ne odgovaraju stresna zanimanja.

Lavu je potrebno zanimanje gde će on voditi glavnu reč i biti u centru pažnje pa konkuriše za mesto direktora, umetnika, glumca, ambasadora. Oni vole moć i da izdaju naređenja.

Device su organizovane i metodične a na poslu ne vole da rizikuju već vole sve da bude precizno i tačno. Zato najčešće biraju da budu matematičari, naučnici, knjigovođe, advokati, doktori.

Vage se dobro snalaze u ulozi frizera, stjuardese, novinara, dizajnera, zabavljača. Tako najbolje dolazi do izražaja njihov šarm ljubaznost i diplomatski rečnik.

Pixabay
 

Škorpija teži zanimanjima koja donose moć, kao što su političar, policajac, hirurg. Kako ovim znakom vlada Mars, dobro bi se snašli i u vojsci. 

Strelci su vrlo ambiciozni i gotovo uvek se bave zanimanjima koja imaju veze sa inostranstvom. Uživaju u poslu turističkog vodiča, prevodioca, zabavljača i fotografa. 

Jarac je ambiciozan ali mu nedostaje strpljenje. Vrlo su vredni i ne boje se posla. Idealna zanimanja za njih su istračivač, bankar, profesor. 

Pixabay
 

Vodoliji je potrebna sloboda i samostalnost u poslu. Lako se upuštaju u rizične i avanturističke poslove. Vrlo su kreativni ali ne podnose obaveze. Biraju zanimanja kao što su IT stručnjak, naučnik, pilot. 

Ribi leže zanimanja koja imaju veze sa vodom. Odlični su mornari, ribari, ronioci ali i pesnici i pisci. Nisu materijalistia ali su skloni sanjarenju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike