Horoskopski znaci i sujeverje: Rak iznad vrata drži venac od belog luka i bosiljka, a Bik menja pravac kretanja kada vidi crnu mačku

07.10.2021

17:00

0

Astrolozi otkrivaju u šta veruju horoskopski znaci i ko je od njih sujeveran

Horoskopski znaci i sujeverje: Rak iznad vrata drži venac od belog luka i bosiljka, a Bik menja pravac kretanja kada vidi crnu mačku
clairvoyant-1026092_1280 - Copyright Pixabay

Svaki horoskopski znak je na svoj način sujeveran. Neko veruje u tarot, neko u snove a neki su posebno sujeverni i nikada neće preći ulicu ako im crna mačka pređe put.

Ovan uvek govori da nije sujeveran ali će, ako mu zvoni u uvu, stalno biti u iščekivanju dobrog glasa ili će se radovati novcu ako ga zasvrbi levi dlan. Ali Ovan nikada neće otići kod vidovnjaka ili kod nekoga ko proriče sudbinu.

Bik voli da popije crnu kafu i da mu neko pročita šta je zapisano u prevrnutoj šolji. Voli da čita horoskope i da konsultuje astrologe i numerologe.Obavezno menja pravac kretanja kada vidi crnu mačku a kada vidi odžačara hvata se za dugme.

Blizanac ne veruje u sve te "besmislice" i misli da za sve postoji logično objašnjenje. Jedino u šta čvrsto veruje je da će dobiti novac ako ga zasvrbi dlan. 

Rak nije sujeveran ali, za svaki slučaj, iznad vrat drži venac od bosiljka i belog luka i potkovicu. Veruje i da snovi mogu da predvide stvarnost a u knjigama čuva detelinu sa četiri lista.

Ni Lav nije sujeveran ali redovno čita literaturu iz parapsihologije i radiestezije i dobro je obavešten o svim alternativnim metodama lečenja. Veruje da bubamare donose goste i redovno kuca o drvo, da ne čuje zlo.

Devica voli psihologiju i pravi jasnu razliku između sujeverja i parapsihologije. Nikada ne otvara kišobran u kući i uvek će vam platiti za upaljač da ne bi došlo do svađe. Redovno nosi lančiće sa krstićima i brojanice a u novčaniku drži sliku sveca.

Vaga je vrlo racionalna ali će nositi lančić sa posebnim energetskim kamenom zbog uroka. Svoje tajne retko kome otkriva jer se boji da im neko ne zavidi na njima.

Pixabay
 

Škorpija voli sve što je okultno, obilazi vidovnjake, astrologe, numerologe i ljude koji znaju da gledaju u karte. Uvek uz sebe vole da imaju amajlije zbog zaštite od zlik ljudi i urokljivih očiju.

Strelac govori da nije sujeveran ali ako nađe potkovicu uredno će je odneti kući. Nije mu strano ni da potraži pomoć belog maga ako pomisli da se nalazi u bezizlaznoj situaciji. 

Jarac veruje i snove i često je zabrinut zbog njih. Kada se sprema na put, obavezno stavi češanj belog luka u kofer. Čita sve o okultnim temama a omiljena rečenica mu je: “Ko zna zašto je to dobro”.

Vodolija voli astrologiju, numerologiju, hiromantiju, tarot i ciganske karte, a čita sve što joj dođe pod ruku o tajnim društvima, masonima i dvostrukim špijunima. Sujeverna je, ali ni za živu glavu ne bi priznala da se boji da ne razbije ogledalo, i da u širokom luku zaobilazi merdevine ili bandere u obliku slova A.

Riba voli da tumači snove, da joj se otvaraju karte i gleda u šolju. Ipak, pomalo zazire od vidovnjaka ali voli astrologiju. Redovno oblači naopako stvari, zbog malera, naročito ako je u pitanju neki posao.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike