Kako kupuju horoskopski znaci: Bik voli da kupuje kuće i placeve, a Vaga često kupi nešto što nikad neće obući

18.02.2021

18:00 >> 22:57

0

Posle čitanja ovog teksta, uđite u neki tržni centar i pokušajte da na osnovu načina kupovine ustanovite ko je koji horoskopski znak.

Kako kupuju horoskopski znaci: Bik voli da kupuje kuće i placeve, a Vaga često kupi nešto što nikad neće obući
Copyright Pixabay

OVAN nije ljubitelj kupovine, njega sve to smara, ne voli gužvu i svraćanje u svaku radnju. On je muškarac koga će svaka žena poželeti – galantno će joj dati novac ili kreditnu karticu da ona na miru kupuje. Za to vreme, on će sedeti u kafiću i čašćavati društvo. Žena Ovan zna da štedi kako bi kupila neku krpicu za koju misli da će joj odlično stajati.

BIK je pravi domaćin i on nikada kući ne dolazi praznik ruku. Naprotiv, on dolazi punih ruku i voli da u kući ima svega. I hrane i pića. On se vodi time da svega mora da bude u izobilju i da ništa ne sme da nedostaje. Osim toga, voli da kupuje placeve i kuće. Ali muškarac rođen u znaku Bika nije cicija. Voli on i da se opusti u kafani i da počasti društvo. Žena Bik ne žali para da nađe ono što njoj odgovara ali ima i strpljenja da obilazi radnje kako bi pronašla baš to što joj je potrebno.

BLIZANCI, i muškarci i žene, vole da troše novac jer smatraju da mu je to osnovna svrha. Nisu skloni štednji a zarađeni novac troše na dobru i skupu garderobu, brendirane patike, ali i da budu viđeni u ekskluzivnom restoranu gde će probati neke nove specijalitete. Čak i ako im se ne dopadnu, hvaliće ih na sav glas.

Pixabay

RAK ne zna sa novcem i njemu je potreban neki savetnik koji će ići u kupovinu sa njim i koji će mu tačno reći šta treba a šta ne treba da kupi. Rakovi kada odu u kupovinu neće gledati  da kupe ono što ime je potrebno već da kupe po nešto svima u kući – mužu, ženi, mami, deci i kućnom ljubimcu.

LAV voli bogatstvo i novac ulaže u dobar stan, garderobu i skup automobil. Žene Lavice sve to isto vole ali i nakit, parfeme, šminku. Od svega im najviše prija da posle uspešne kupovine sa mnogo kesa, sednu u kafić i popiju neku skupu kafu.

DEVICA je praktične prirode i ona, iako je vrlo štedljiva, ne kupuje jeftine stvari ako nisu kvalitetne. Nije sklona ni kupovini luksuznih stvari ako nemaju neku konkretnu svrhu. Muškarac Devica je sklon pravljenju rezervi i stalno nešto kupuju i donosi jer će „možda zatrebati“.

Pixabay

VAGA najviše novca troši na putovanja sa kojih se vraća sa puno poklona za svoje prijatelje i rođake. Često zna da se zaleti i kupi nešto što će joj posle stajati u ormanu i što nikada neće obući. Obično takve stvari nekom pokloni. Muškarac Vaga voli da kupuje i za sebe i za druge a najčešće kupuje parfeme i preparate za negu lica i tela.

ŠKORPIJA zna kako da kupuje i nikada neće prekoračiti planirani budžet. Pažljivo bira, obraća pažnju na sve detalje ali, ako nešto zadovolji sve kriterijume, bez problema će izdvojiti novac za to. Ona nikad ne kupuje jeftine stvari već voli da ima jednan ali kvalitetan komad garderobe.

STRELAC novac troši na turističke aranžmane i u stanju je svega da se odrekne kako bi otišao na putovanje iz snova. Ne žali da novac potroši na skupi parfem ili neko dobro piće, kao i da se provede u nekom neobičnom restoranu.

Pixabay

JARAC voli da kupuje u društvu svog partnera ili partnerke. Vrlo je štedljiv, ali samo na sebi a prema članovima svoje porodice je veoma izdašan. Naročito je slab na decu i roditelje. Nekada zna da bude i kontradiktoran: potrošio bi ali i malo cicijaši pa gleda kako što jeftinije da prođe.

VODOLIJA voli novac da potroši u kafani sa društvom. On je jedan od onih koji ne dozvoljava da niko drugi plati turu pića osim njega i koji čašćava muziku i konobare. Uvek će prvi imati najnoviji mobilni telefon i pre će novac dati za odmor u nekom lepom letovalištu nego što će se odlučiti za krečenje stana.

RIBE kupuju sve što im se dopadne i u tom momentu ne razmišljaju da li im je to potrebno ili ne. I kupuju sve: od firmirane garderobe do malih, i često nepotrebnih, kućnih aparata. To je znak koji uopšte ne zna sa novcem da rukovodi pa često upada u finansijske probleme. Ono što je za njih dobro je da se uvek nekim čudom iz toga izvuku.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike