Loše kombinacije: Ljubav između dva Bika je nemoguća, kao i između racionalnih Devica i strastvenog Strelca

23.02.2021

18:00 >> 18:02

0

Neke ljubavne horoskopske kombinacije nemaju nikakve šanse, tvrde astrolozi

Loše kombinacije: Ljubav između dva Bika je nemoguća, kao i između racionalnih Devica i strastvenog Strelca
Copyright Pixabay

Ovan i Devica mogu odlično da sarađuju kao kolege ili poslovni partneri. Često su i dobri prijatelji ali čim se ljubav umeša, to postaje katastrofa. Kako i da se slože kada je kod Ovna sve haotično a Device u svemu prave red?

Bikovi vole da budu u centru pažnje i kako onda da se slože dva Bika? U toj ljubavnoj kombinaciji, svako će da vuče na svoju stranu i da gleda kako će biti glavni u vezi. Bez obzira koliko se fizički privlače, veza će biti kratkotrajna.

Pixabay

Astrolozi tvrde da je ljubav Blizanca i Škorpije gotovo nemoguća. Blizanci zahtevaju stalnu pažnju, potvrdu ljubavi, vole zabavu i da budu okruženi prijateljima. Strastvene i ljubomorne Škorpije to ne mogu da podnesu. One nisu sklone ni da se mnogo trude oko veze i jednostavno odlaze.

Emotivni Rakovi teško mogu da izađu na kraj sa Lavovima koji ne žele da dobijaju savete i da budu usmeravani a Rakovi upravo to čine jer im je porodica iznad svega. Oni su veoma odgovorni i žele da u njihovoj vezi sve funkcioniše a Lavove takve stege plaše.

Ribama nikako Lavovi ne odgovaraju. Ne vole njihov ponos, ponekad i oholosti i stalnu želju da budu u centru pažnje.

Pixabay

Racionalne Device ne mogu nikako da idu u korak sa strastvenim Strelčevima. Device traže mirnu luku, one su kućni tipovi, žele smirenost i da uvek znaju šta treba činiti. S druge strane, Strelčevi traže promenu okruženja, lutanje i strast.

Škorpijama nikako ne odgovaraju Vodolije a ni Vodolijama Škorpije. Jednostavno ova dva znaka nikako ne mogu da se slože. Kod njih nema kompromisa.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike