Kako pun Mesec u Jarcu utiče na pet horoskopskih znakova ovog leta: Donosiće se odluke o braku, karijeri i drugim važnim promenama

16.06.2024

19:20

0

Autor: K. B.

U poslednjim danima juna i tokom jula ove godine, astrološki scenario će biti izuzetno interesantan jer će se u znaku Jarca pojaviti čak dva puna Meseca, što će za pet horoskopskih znakova označiti značajne sudbinske promene u leto 2024.

Kako pun Mesec u Jarcu utiče na pet horoskopskih znakova ovog leta: Donosiće se odluke o braku, karijeri i drugim važnim promenama
Copyright Profimedia

Prema astrološkim prognozama, leto 2024. godine donosi retku pojavu - dva puna Meseca će se pojaviti u znaku Jarca. Prvi pun Mesec očekuje nas 22. juna na drugom stepenu ovog znaka, dok će drugi biti 24. jula na 30. stepenu. Ova astrološka pojava naglašava važnost Jarca u oblastima kao što su status, karijera, društvena uloga, ali takođe može uticati na odluke vezane za brak ili razvod, promene u karijeri, kao i dobijanje važnih dokumenata poput pasoša ili boravišne dozvole.

Zanimljivo je da se Jarac nalazi na preseku karmičkih čvorova u Ovnu i Vagi, što dodatno pojačava značaj ovih punih Meseca. Ovi trenuci mogu doneti sudbinske preokrete u životima mnogih, kao da će se svi naći na raskrsnici puteva, a neki će možda morati da promene smer svojih života dva puta tokom ovog leta.

Profimedia
 

Za svaki od pet znakova, ovi puni Meseci imaju poseban uticaj:

Jarac

Puni Mesec će formirati veliki krst sa vašim znakom, donoseći sudbonosne odluke koje se mogu odnositi na emotivne odnose, mesto stanovanja i važne dokumente.

Ovan

Očekuju vas odluke koje se tiču vaših životnih ciljeva, statusa u vezi i karijere, pod uticajem vašeg vladara.

Rak

Fokus će biti na partnerstvima i ličnom životu, s mogućim promenama u izboru partnera ili statusu, kao i važnim odlukama za porodični dom.

Freepik
 

Vaga

Puni Mesec donosi komplikovane događaje u porodici i može doneti promene u mestu stanovanja ili preispitivanje vaše svrhe u životu.

Ribe

Sa Saturnom u vašem znaku tokom punog Meseca, očekuju vas važni događaji u okruženju koji mogu značajno promeniti vaše planove za budućnost, posebno u oblastima kao što su karijera i emotivni odnosi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike