Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna: Ovnovi da se uzdrže od nepromišljenih postupaka, Lavovi će se mučiti da održe tempo na poslu

10.06.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Saznajte kome će zvezde biti naklonjene u ovoj nedelji

Nedeljni horoskop od 10. do 16. juna: Ovnovi da se uzdrže od nepromišljenih postupaka, Lavovi će se mučiti da održe tempo na poslu
Copyright Unsplash

Ovan (21. mart – 20. april)

Vaš vladar Mars sada aktivira zonu novca na veliki način. Na početku nedelje, vatreni Mars suočava se sa nestabilnim Plutonom u vašoj zoni prijatelja i ambicija, pa može doći do izazova po vaš status u ekipi ili novčano pitanje među prijateljima može učiniti život prilično nezgodnim. Uprkos tome, imate malo sreće na svojoj strani sa pričljivim Merkurom koji vam daje sposobnost da razgovorom rešite svaku tešku situaciju, a Sunce vas podržava kao glas razuma i autoriteta.

Nakon početka nedelje prepunog želje za moći, osetićete potrebu da oslobodite bilo kakve obaveze kako se vikend približava. Uživajte u slobodnom vremenu, ali držite oči na cilju i izbegavajte nepromišljene komentare, neprikladno flertovanje, sramotne objave ili samosabotirajuće društvene greške. Imate previše dobrih stvari da bi dozvolili da manji kiks pokvari vaš tempo.

Unsplash
 

Bik (21. april – 21. maj)

Sada ste u punoj snazi sa borbenim Marsom u vašem znaku. Svako ko vam stane na put na poslu može osetiti punu snagu vaših osećanja, pa mudro birajte svoje bitke jer postoji sve ili ništa energija sa nestabilnim Plutonom u vašoj karijernoj zoni u sukobu sa Marsom na početku nedelje. Novac takođe može biti problem koji izaziva nezadovoljstvo, ali ciljajte da razgovarate taktično, budite sigurni u činjenice i govorite sa smirenim uverenjem. Kombinacija Sunca i Merkura u vašoj komunikacionoj zoni će pomoći.

Tokom vikenda, vaš vladar Venera, takođe u zoni novca i vrednosti, sukobljava se sa blagim Neptunom, planetom koja trenutno utiče na vaša prijateljstva, nade i snove. Možete otkriti da vaš previše idealistički pogled na planove sa prijateljima ili dugogodišnji san postaje frustrirajuće nedostižan. Sa Venerom u sukobu sa Neptunom, planetom iluzije, ne odustajte i ne popuštajte, samo napravite pauzu i vratite se problemima osveženi i sa realnijim pristupom.

Freepik
 

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Vaš um sada radi prekovremeno, jer je ovo intenzivan mesec za vas sa toliko planeta u vašem znaku, uključujući jednom u 12 godina posetu Jupitera, planete sreće. Nije čudo što se možete osećati preplavljeno i nervozno, sa Marsom koji vas podstiče da jednostavno krenete dalje, ali sa realnošću koja vam ostavlja previše posla i premalo vremena. Zato, kako je vaš vladar pričljivi Merkur u vašem znaku, jednostavno stanite i razgovarajte sa sobom. Pravljenje spiskova, postavljanje prioriteta i manifestovanje mogu vam pomoći da se smirite i postignete nešto konkretno, kako ove nedelje, tako i u onome što bi moglo biti godina koja menja igru za vas.

Uprkos vašim najboljim namerama, Venera takođe u vašem znaku može vas odvući ka vikendu, posebno kada se planeta ljubavi i novca sukobi sa sanjivim Neptunom u vašoj karijernoj zoni. Sanjajte veliko o svojoj budućnosti, ali ne ugrožavajte svoju trenutnu situaciju udaljavajući se od stvarnog rada koji treba obaviti sada da bi se stiglo tamo.

Freepik
 

Rak (22. jun – 22. jul)

Mars sada unosi strast u prijateljstva, timske saradnje i vaše iskrene ambicije. Sve je u redu dok planeta moći ne sretne Plutona, planetu velikih životnih realnosti. Pluton trenutno utiče na obaveze, novac i intimu za vas. Dakle, negde u ovoj kombinaciji može doći do sukoba između onoga što želite da radite i onoga što morate da radite. Ipak, sa Suncem i Merkurom u vašoj zoni ideja, uspomena i emocija, imate dodatnu moć od kosmosa da promislite o bilo kojim problemima koji se mogu pojaviti sada i izađete na drugu stranu sa obostranim dobitkom.

Romantični način razmišljanja mogao bi biti distrakcija pred kraj nedelje zahvaljujući intervenciji Venere, pa držite fokus i ne dozvolite iluzornom Neptunu da vas skrene s puta. Zašto oklevati i dvoumiti se kada možete da se pokrenete i učinite da stvari idu kako treba?

Profimedia
 

Lav (23. jul – 23. avgust)

Vaša karijera će verovatno biti izuzetno zahtevna sada, pa ćete morati da podignete nivo da bi održali tempo zahvaljujući dinamičnom Marsu koji ubrzava stvari na poslu. Mars dodaje dodatnu intenzivnost, pa pazite da ne skočite u odbrambeni mod ako se kritikuje radni stil i izbegavajte brzopotezne komentare o učinku drugih. Mars se sukobljava sa Plutonom početkom nedelje, što može potencijalno eskalirati situacije van proporcija.

Ipak, sa Suncem i Merkurom koji se udružuju, možeš otkriti da je najbolji način da se nosiš sa stvarima da o njima razgovaraš sa pozitivnim stavom sa saradnicima, kako bi sagledao situaciju iz drugog ugla.

Tokom vikenda, Venera dodaje osećaj brige i ljubavi od prijatelja koji bi te mogli podstaći da razmislite o svojim nadama i snovima. Ali, još uvek ima posla koji treba obaviti, pa izbegavajte upadanje u "šta ako" zamku kada se Venera susretne sa Neptunom. Ova kosmička kombinacija može ponuditi privremeni beg od problema, ali nerealno sagledavanje vaših resursa moglo bi sabotirati nešto dobro što već imate.

Profimedia
 

Devica (24. avgust – 22. septembar)

Intenzivan početak nedelje za vas sa planetom akcije Marsom koji vas motiviše na želju za samopromocijom. Možda želite da budeš viđeni i čuveni zbog razloga koji su vam važni. Sa Marsom u sukobu sa Plutonom, nestabilnom planetom koja trenutno boravi u vašoj zoni povezanoj sa dužnostima, služenjem i samonegom, takva intenzivnost može izazvati izbijanje zdravstvenog ili radno orijentisanog problema. Uzmite korak unazad i radite ono što najbolje radite: promisli i razgovaraj o stvarima.

Vaš vladar, planeta komunikacije Merkur, je u kombinaciji sa Suncem u karijernoj zoni sredinom nedelje, pa ciljajte na pregovaranje, diskusiju i razmišljanje sa logikom umesto sa previše emocija. Sa Venerom u karijernoj zoni sada takođe, moguća radna romansa, ili činjenica da previše volite svoj posao, ili briga o novcu mogu biti u srcu problema. Kako se Venera sukobljava sa idealističkim Neptunom u vašoj zoni partnerstva, izbegavajte da fantazija preuzme prioritet nad realnošću. Sada će vam pristup zdravog razuma sprečiti da budete manipulisani ili da osećate krivicu.

Freepik
 

Vaga (23. septembar – 23. oktobar)

Obaveze i odgovornosti mogu delovati kao teška muka na početku nedelje, pošto vas Mars tera da ih suočite dok vas Pluton nagovara da ih izbegnete i prepustite se onome što vam pričinjava zadovoljstvo, idealno kroz više romantičnih i kreativnih aktivnosti. Vaš znak je poznat po tome što često sedi na ogradi, pa bi moglo biti vreme za odluku sa Suncem i Merkurom koji vas guraju u neizbežan, ali neophodan razgovor o prioritetima. S pozitivne strane, ovo vas može izvući iz udobne rutine i pomoći da sagledate veće i na kraju uzbudljivije i nagrađujuće alternative.

Vaš vladar Venera je takođe u igri, svakako na strani uživanja više nego na strani dužnosti, pa ciljajte na kompromis ili ravnotežu između te dve opcije. Venera vas podstiče da istražujete negde, nešto ili nekoga koga volite ili bi mogli da volite, dok vas Neptun podseća da se pozabavite trenutnim poslovnim ili zdravstvenim pitanjima. Pretvorite dosadne obaveze u igru i mogli bi brzo proći kroz dosadne strane života da bi dobili vreme za kojim žudite da ga provedete na onome što vas podiže iznad svakodnevice.

Profimedia
 

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Vaše dve vladajuće planete su sada u sukobu, sa Marsom u vašoj zoni odnosa u sukobu sa Plutonom u vašoj zoni doma. Kao rezultat, može doći do napete situacije oko toga kako ili gde živite ili sa kim, gde nijedna strana ne izgleda kao da će popustiti. Kanališite zdrav razum i malo lukavstva i psihologije koje kombinovane energije Merkura i Sunca mogu doneti u scenario u vašoj zoni obaveza, moći i novca.

Venera je sada takođe u ovoj zoni i planeta ljubavi i novca obično bi mogla smiriti stvari dok ne prođu. Ali pošto se Venera suočava sa Neptunom pred vikend, može postojati želja da se jednostavno pobegne od surove stvarnosti. Zakopavanje u bekstvo kako bi se izbegla teška situacija nije rešenje. Slušanje, empatija i briga će sada imati mnogo korisniji ishod za tebe.

Freepik
 

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Sa dinamičnom planetom Marsom koja prolazi kroz vašu zonu zdravlja i radnih rutina, sada ste puni energije za fitnes i da završite neophodne, ako ne i uzbudljive radne zadatke. Sa Plutonom u sukobu sa Marsom početkom nedelje, pokušaj da se suprotstavite sistemu mogao bi vam se obiti o glavu, pa obuzdajte neke od svojih instinkta "pravila nisu važna sve dok se posao obavi" kako bi izbegli nepotrebne probleme sa drugima koji možda nisu na istoj strani kao vi.

Sa Suncem i Merkurom u zoni partnerstva, sada su ključni razgovori, pa odvojite vreme da razgovarate o stvarima umesto da srljate u nepoznato. Planeta ljubavi i novca Venera takođe krasi zonu partnerstva, iako sukob sa sanjivim Neptunom koji trenutno boravi u zoni doma može rezultirati tekućim problemima kod kuće. Šarm će pomoći da se očuva mir, ali sigurno je da će se pretvaranje vratiti kao bumerang, pa neka iskrenost bude vaša najbolja politika sada.

Freepik
 

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Strast je možda trenutno raspoloženje oko romantičnih interesa i kreativnih stvari koje radite za zadovoljstvo koje vas potpuno zaokuplja. Mars motiviše strast, ali sukob sa nestabilnim Plutonom u zoni finansija može doneti potrebu da se transformiše način na koji trošite svoje vreme i novac. Kosmos sada naginje ka poslu i samopomoći kao glavnim prioritetima, sa Suncem i Merkurom koji podstiču razgovore i istraživanja o tome kako izvući najbolje iz obe oblasti.

Venera, planeta ljubavi i novca, takođe je sada u ovoj zoni, sugerišući da ćete tako što ćete se posvetiti poslu ili možda dodati dodatni posao uspeti da lakše finansirate svoje strasti. To ima savršenog smisla za vaš praktični znak, samo izbegavajte da pričate ako niste spremni da delate, jer sukob Venere i Neptuna može učiniti da budu sve samo reči i bez dela.

Freepik
 

Vodolija (21. januar – 18. februar)

Zahvaljujući Plutonu u vašem znaku, unutrašnja opsesija transformacijom sebe mogla bi se manifestovati kao spoljašnja želja za radikalnim promenama u vezi sa time gde ili kako živite ili načinom života sada, jer se Pluton sukobljava sa Marsom u vašoj zoni doma. Smanjite pritisak na sebe i napravite bočni korak da se fokusirate na ono ili onoga ko vam pruža zadovoljstvo, sa Suncem i Merkurom koji osvetljavaju vašu zonu romantike i kreativnih poduhvata.

Razgovor sa nekim do koga vam je stalo i ko takođe brine o vama mogao bi smanjiti intenzitet i pomoći vam da vidite stvari iz drugog ugla. Usmeravanje potrebe za stvaranjem u nešto umetničko takođe bi moglo biti terapeutsko za vas sada, iako finansiranje toga može biti problem. Sa Neptunom koji vas tera da izgubite iz vida svoju pravu finansijsku situaciju, izbegavajte odustajanje od svojih odgovornosti za brzo popravljanje mogućnosti ispunjenja fantazije.

Profimedia
 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Problem koji vas je iznervirao mogao bi da vas natera da progovorite na početku nedelje, kada Mars u vašoj komunikacionoj zoni ulazi u sukob sa sve-ili-ništa planetom Plutonom, podstičući radikalne ideje i rasplamsavajući emocije. Gde bi obično pristali da se ne slažeš radi mira, ljubavi i razumevanja, ovaj trenutni sporni problem neće vam dozvoliti da budete posmatrač, ali mudro birajte svoje bitke. Smirenija komunikacija se događa kod kuće kasnije tokom nedelje, sa Suncem i Merkurom koji podstiču razgovore o domu, porodici ili načinu života.

Venera je takođe uključena u ovaj razgovor, pa ljubav i novac mogu biti na dnevnom redu. Selidba sa drugom polovinom ili kupovina vlastitog mesta su moguća područja za razmatranje sada, iako kako se Venera suočava sa vašim vladarom Neptunom u vašem znaku, sanjajte veliko, ali budite realni takođe, kako bi svoje kućne težnje učinili dostižnim, piše Vogue.com.au.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike