Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Rakovi maštaju o sigurnoj luci, Lavovi neka sačekaju sa donošenjem odluka u emotivnom životu

27.05.2024

19:20

0

Astrolog Ana Rakić tumači ljubavne aspekte za ovu nedelju

Ljubavni horoskop od 27. maja do 2. juna: Rakovi maštaju o sigurnoj luci, Lavovi neka sačekaju sa donošenjem odluka u emotivnom životu
Copyright Unsplash

Ovan

U ljubavi uživate i osećate podršku partnera u svim aspektima života. S obzirom na stabilnost vaše veze, možda je vreme da razmislite o braku ili zajedničkom životu.

Slobodni Ovnovi će upoznati osobu koja će ih prijatno iznenaditi, s mogućnošću da se poznanstvo razvije u ozbiljnu vezu. Iako ste planirali putovanje u inostranstvo sa partnerom, neplanirani događaji će vas primorati da ga odložite. No, umesto toga, partner će vam prirediti prijatno iznenađenje koje će vam doneti radost. Krajem perioda, upoznaćete osobu koja će vas fascinirati i dugo ostati u vašim mislima. Ovo je odličan trenutak da popravite komunikaciju s prijateljima i bliskim osobama jer ste se možda udaljili zbog previše obaveza.

Na poslu je moguća romantična interakcija s nekim ko će vas svojom upornošću navesti da razmislite o mogućoj vezi. Već neko vreme izbegavate poglede osobe koja se trudi da vas zavede, ali možda je vreme da obratite pažnju na njene namere.

I pored mnogih izazova, nećete moći da odolite emotivnom aspektu života. Opustite se i uživajte u svemu što vam život priređuje. Vaš partner zna kako da vas šarmira i usreći.

Bik

Uživanje u društvu voljene osobe donosi vam emotivni zanos i zadovoljstvo. Partnerova pažnja i spremnost da vam ugađa na različite načine prija vam. Ponekad treba kontrolisati emotivni zanos i obratiti pažnju na partnerove komentare. Sve ima pravi smisao ako postoji zajednički dogovor i dobra volja. Prihvatite realnost u ljubavnom odnosu. Suočavanje sa istinom donosi rasterećenje i najavljuje dobar početak.

Slobodni Bikovi će imati zanimljive kontakte i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati svojom pojavom i stilom ponašanja. Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema voljenoj osobi. Izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere i učinite poseban gest pažnje za zajedničku sreću.

Unsplash
 

Blizanci

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosima s partnerom, bilo da ste u vezi ili slobodni, pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance. Savet je da skupite unutrašnju snagu i budete strpljivi dok ne dođu bolji dani. Ovo je vreme kada je važno raditi na ličnom razvoju i emotivnom rastu.

Rak

U poslovnom životu osećate sigurnost, ali u ljubavi vam nedostaje stabilnost. Zauzeti Rakovi razmišljaju o sigurnoj luci i mnogi će odlučiti da stupe u brak. Slobodni će konstantno razmišljati o jednoj osobi, a sredinom perioda će čuti nešto što će ih oraspoložiti.

Zbog dinamične atmosfere, bićete u iskušenju da se upustite u aferu sa osobom koju ste nedavno upoznali. Ipak, tajne veze vam se ne preporučuju jer će doneti brzo razočaranje. Slobodni Rakovi će uživati u društvu prijatelja i shvatiće koliko su iskreni prijatelji važni.

Lav

Ako planirate donošenje važnih odluka u emotivnom životu, sačekajte. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, pa bi planovi mogli krenuti loše. Malo strpljenja i razmišljanja pomoći će vam da pronađete pravi trenutak za sprovođenje planova. Ovo je vreme za introspekciju i preispitivanje vaših stvarnih želja i potreba u ljubavi.

Unsplash
 

Devica

Ovo je period preispitivanja ljubavnih odluka. Neki predstavnici znaka će učvrstiti svoje veze jer partner zadovoljava njihove trenutne kriterijume. Slobodne Device mogu očekivati simpatičnu romansu s osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Ako se veza ne održi, vreme je da izađete iz situacija bez perspektive.

Oni koji su u dugim vezama mogu biti nezadovoljni. Razmislite o osvežavanju veze ili pokrenite partnera u željenom smeru. Slobodne Device će privući nekoga sličnog sebi, a jedna osoba će konstantno privlačiti vašu pažnju svojom neobičnošću.

Vaga

Emotivni zanos je u silaznoj fazi. Partnera doživljavate kao prijatelja, što može biti opasno jer se možete nesvesno vezati za nekog neodgovarajućeg. Razgovarajte s partnerom o budućnosti vaše veze. Slobodne Vage su u sličnoj situaciji, fokusirane na druge životne probleme i ne razmišljaju o ljubavi. Važno je da ne zanemarite svoje emotivne potrebe i da ne prepustite situaciju slučaju.

Škorpion

Ovo je srećan period za ljubavni život. Idealno je vreme za samoanalizu i istraživanje dubljih nivoa odnosa. Neko će se baviti spiritualnim temama, otkrivanjem istine u dvoje i istraživanjem sveta kroz ljubav. Može se raditi o vezama na daljinu ili romantičnim putovanjima. Važno je da se posvetite partneru i zajedno istražujete nove horizonte.

Freepik
 

Strelac

Prepoznaćete idealnog partnera u voljenoj osobi, iako će vas to zbuniti. Imaćete potrebu za nežnošću i pažnjom. Partner će predlagati različite opcije za zajedničko vreme, ali vi ćete stalno nešto prigovarati. Treba vam opuštanje i veselje. Pokušajte da se fokusirate na pozitivne aspekte veze i da više uživate u zajedničkim trenucima.

Jarac

Bićete veseli zbog stvari koje volite. Prijateljske zabave i opuštenost u društvu dragih osoba donose vam zadovoljstvo. Otvoreni ste i imate poverenja u one koji vas vole. Iskoristite ovaj period za jačanje veza s prijateljima i porodicom, jer će vam to doneti dodatnu radost.

Vodolija

Ako ste u vezi, sa partnerom ćete imati mnogo ideja za unapređenje zajedničkog života. Razgovori o različitim temama pomoći će vam da se bolje organizujete. Uživaćete u zajedničkim izlascima i izletima. Ako ste slobodni, privući ćete pažnju simpatije dobrim nastupom, ali pazite da ne preterate u pretvaranju. Starije osobe će biti strastvene i pune samopouzdanja, ne oklevajući da pređu s reči na dela.

Pexels
 

Ribe

Kombinovaćete dva stila: raznolik i društven, te tih i svakodnevan. Bićete meta udvarača, ali i obična osoba za prijatelje. Snalazićete se dobro u oba stila. Ovo je period kada ćete imati priliku da balansirate između društvenih obaveza i vremena provedenog sa bliskim osobama, što će vam doneti unutrašnji mir.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike