Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Bikovi da veruju svojim instinktima, Jarac će nekome priznati šta oseća

27.05.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Saznajte kome će zvezde biti naklonjene u ovoj nedelji

Nedeljni horoskop od 27. maja do 2. juna: Bikovi da veruju svojim instinktima, Jarac će nekome priznati šta oseća
Copyright Freepik

Ovan (21. mart – 20. april)

Komunikacija je sve ove nedelje, sa Merkurom koji se nalazi visoko u vašoj zoni novca i srećnim Jupiterom koji proširuje vaše samopouzdanje i duhovitost u, dovoljno prikladno, vašoj komunikacijskoj zoni.

Kako nedelja počinje, pametni Merkur se povezuje sa ozbiljnim Saturnom, omogućavajući vam da donesete odluku i da je se držite. Poljubac sredinom nedelje između Merkura i neobičnog Urana nagoveštava priču o neočekivanom finansijskom problemu ili preokret u priči sa vašim vrednostima koji bi vas mogao iznenaditi. Postoji nepredvidiv osećaj u ovom astrološkom usklađivanju, tako da možete nešto osvojiti, ali možete i izgubiti. U svakom slučaju, naučićete duboku životnu lekciju u tom procesu.

U međuvremenu, Jupiter, planeta sreće, se sređuje za svoju dvanaestomesečnu posetu vašoj zoni povezivanja, kratkih putovanja, učenja, podučavanja, vaše braće i sestara i vašeg susedstva, a ove nedelje Jupiter stvara moćnu vezu sa Plutonom, trenutno utiče na vaše prijateljstva, grupe i ambicije.

Trenutak „aha!“ mogao bi da vas poveže sa pravim saradnikom kako biste negovani san pretvorili u projekat uživo, bilo da je ovo lična stvar ili polazna tačka za širu društvenu promenu.

Nedelja se završava tako što Merkur miluje Neptuna u vašoj zoni emocija, sećanja i ideja. Postoji isceliteljski kvalitet ove kosmičke veze i promena vaših vrednosti na dubokom nivou može biti sve što je potrebno da vam pomogne da ubrzate svoj lični rast i evoluciju.

Freepik
 

Bik (21. april – 21. maj)

Vaš um je budan i ideje teku sada sa Merkurom u vašem znaku. Pretvorite te ideje u delo dok vam Saturn daje dodatnu odlučnost da ih ostvarite, bilo da su povezane sa novim timom snova koji vam je možda potreban oko vas, ili sa čvršćim i pouzdanijim prijateljstvima unutar vaše trenutne posade, ili sa planom koji ima maštu, ali mu je potreban pritisak da se podigne sa zemlje.

Ovih dana radite stvari u poslednjem trenutku, u žurbi, ali inovativna planeta Uran u vašem znaku se povezuje sa Merkurom oko sredine nedelje kako bi pružila inspiraciju i intuiciju za pokrenuti vas u akciju, iako ne nužno u pravcu u kom ste prvobitno planirali da idete.

Pred vikend, vaši materijalni instinkti su na visokom nivou, a Jupiter obećava nagrade ako se usudite da budete sila promene, kao i snaga dobra u svojoj karijeri, kada se planeta sreće sretne sa Plutonom, planetom transformacije. Razvijanje vaše karijere je za aplaudiranje, ali uključivanje u društvo ili zabave koje leče vašu dušu takođe je važno sada.

Sa Merkurom koji se povezuje sa eteričnim Neptunom, mogli biste da napravite ličnu ambiciju korak dalje i nivo dublje. Verujte svojim instinktima, ali kombinujte intuiciju sa logikom za krajnji ishod sa dugo negovanom šemom.

Profimedia
 

Blizanci (22. maj – 21. jun)

Vreme je da zasijate sa Suncem u svom znaku. Vaš vladar Merkur ima i vaš um da radi prekovremeno sa idejama za unapređenje vaše karijere. Koristan i utemeljen pristup je pri ruci sa Merkurom koji se povezuje sa ozbiljnim Saturnom, što sugeriše da su vaše ideje praktičnije nego što su bile neko vreme. Ako se posvetite tome i držite se plana, velike stvari bi se mogle postići u vašoj sadašnjoj ili budućoj ulozi.

Čak i tako, dozvolite malo inspiracije da osrednji plan podignete do statusa genija. Merkur se susreće sa Uranom oko sredine nedelje kako bi vam pomogao da uradite stvari malo drugačije, ne samo da dobijete priznanje, već da pronađete novo rešenje za stari problem ili da vas izvuče iz načina razmišljanja „zaglavljenih u kolotečini“.

Jupiter vam sada pomaže, tek pristigao u vaš znak za srećnu posetu od dvanaest meseci. Kako Jupiter donosi optimizam, smelost i osećaj 'življenja velikog života' u sve što dotakne, vaše prisustvo na internetu, želja za putovanjima, vaš pristup pravičnosti, pravdi i duhovnosti će verovatno biti radikalno izmenjeni nabolje kada se Jupiter uskladi sa Plutonom, planetom transformacije, kasnije tokom nedelje. Sad se seje seme promene, a počelo je postepeno kretanje ka boljim izgledima, tako da ne očekujte transformaciju preko noći.

Kako se nedelja završi, možda ćete i dalje razmišljati o vašoj karijeri. Sa Merkurom u mešavini i susretom sa sanjivim Neptunom, kosmos želi da pomerate granice svojim radom, ali i da budete sigurni da vas ono što radite upotpunjuje, a ne iscrpljuje.

Freepik
 

Rak (22. jun – 22. jul)

Vaš tim je sada u centru pažnje, a Merkur podstiče deljenje timskih ideja, nada i snova, a Saturn otvara mogućnosti da te snove pretvori u stvarnost. Merkur i Saturn daju priliku da naučite kako da radite ono što želite da uradite, da to objavite ako je već u toku, ili bi vam ova kosmička kombinacija mogla pomoći da napravite korak da to i ostvarite ako se kolebate na ivici.

Očekujte iznenađenje ili dva u procesu jer bi potencijalni saradnik mogao da pojača i promeni igru, ili bi novi pogled na staru ideju mogao biti dobitna kombinacija za dobijanje zelenog svetla za ambiciju. Kako god da se ovo odigra, ništa vam neće slomiti korak sa Jupiterom koji trenutno širi radost i optimizam kroz sve što mislite i radite.

Dok se Jupiter povezuje sa Plutonom u vašoj zoni ugovora, obaveza, novca i intimnosti, moguća je promena tamo gde ste se pre osećali blokiranim ili omeđenim „moćima koje postoje“. Nedelja se završava blažom notom, a Merkur vas ohrabruje da jurite svoje snove, ali ovaj put se usklađuje sa Neptunom kako bi se osiguralo da vaši snovi hrane vašu dušu, a ne da se pretvaraju u noćne more.

Freepik
 

Lav (23. jul – 23. avgust)

Ove nedelje dodatno razmislite o svojoj karijeri. Merkur, planeta uma i komunikacije, prolazi kroz vašu zonu karijere, ili tamo gde imate autoritet u svom životu, ili biste to želeli. Dok se Merkur povezuje sa Saturnom na početku nedelje, vaše misli se mogu okrenuti ka ozbiljnom opredeljenju za karijeru i kako bi to moglo uticati na vaš trenutni i budući status i odnose.

Možda će morati da se donesu neke praktične odluke, ali ostavite vremena za inspiraciju i inovacije, jer bi veza između Merkura i Urana sredinom nedelje mogla da promeni trenutni posao. Može da donese neočekivanu novu ulogu na vaš put ili uzburka vašu intuiciju o igrama koje se igraju, te da saznate o svim podvodnim strujama na poslu.

U međuvremenu, sa Jupiterom koji proširuje vašu pratnju, moglo bi doći do novih dolazaka u vaš tim koji bi mogli imati dubok uticaj na lično ili profesionalno partnerstvo, ili bi ovo astro poravnanje moglo jednostavno da transformiše način na koji se bavite važnim odnosima.

Na kraju nedelje, Merkur se susreće sa Neptunom, nagoveštavajući duboke probleme oko poverenja, novca i intimnosti. Iako je ovo vreme za vas koje pokreće energija, pokušajte da dozvolite sebi prostora da dođete do daha, iskoristite sve to i iskoristite slobodno vreme kao kvalitetno vreme sa prijateljima ili čak sa sobom, da ozdravite i ponovo pokrenete svoje nivoe energije.

Freepik
 

Devica (24. avgust – 22. septembar)

Veća slika života će vam verovatno sada biti na umu sa vašim vladarom Merkurom koji otvara nove uvide o tome kako da se povežete i komunicirate virtuelno, kao i stvarno. I dalje postoji potreba da vas shvate ozbiljno, ali i da vam se prizna ko ste i šta imate da ponudite, a Saturn će vam sada biti pri ruci da vam pomogne da donesete mudre izbore u ličnim i profesionalnim odnosima.

To ne znači da ne možete ili nećete imati neke divlje trenutke da jednostavno „osetite strah“ i ipak iskoristite šansu ili dve. Merkur se i ove nedelje povezuje sa čudnom planetom Uranom, tako da možete da objavite nešto provokativno na mreži, ili spontano rezervišete daleka putovanja, ili se upišete na kurs koji deluje nečuveno, ali odgovara vašim trenutnim dubokim potrebama. Takođe ove nedelje, vaša karijera je poboljšana prisustvom radosne planete Jupiter, tako da ćete možda imati više posla ili više voleti svoj posao, ili ćete možda osetiti potrebu da istražite više oslobađajućih opcija koje bolje odgovaraju vašem intelektu i sposobnosti.

Dok se Jupiter susreće sa Plutonom, planetom transformacije, kasnije tokom nedelje, vaša perspektiva i vaša astrološki određena uloga raščišćavanja nereda i grešaka drugih ljudi mogli bi da budu spremni za preobrazbu. Odvojite i malo kvalitetnog vremena za sebe, pa kada se Merkur tokom vikenda susretne sa umirujućim Neptunom u zoni vaše veze, ciljajte na mirne razgovore koji mogu da izleče i prodube bliske veze.

Freepik
 

Vaga (23. septembar – 23. oktobar)

Ove nedelje kosmos se fokusira na tajnu stranu vašeg sveta, a Merkur vas poziva da se zapitate šta vas najviše motiviše u životu. Novac? Ljubav? Sigurnost? Potencijalno su to sve tri, a Merkur koji se povezuje sa razumnim Saturnom sugeriše da je vaše bogatstvo snažno povezano sa vašim blagostanjem.

Odvojite vreme da sada razmislite o svim velikim finansijskim odlukama, ali takođe dozvolite neočekivanu inspiraciju sa nepredvidivom planetom Uranom u kombinaciji. Uran se povezuje sa Merkurom oko sredine nedelje da bi doneo neobičan uvid ili neočekivani rezultat koji bi mogao da promeni igru.

Pred vikend, Jupiter koji donosi radost, koji trenutno proširuje vašu zonu romantike i kreativnosti, povezuje se sa moćnim igračem Plutonom kako bi vas gurnuo ka zadovoljstvu i samopromociji na nov i oslobađajući način. To je kao da počnete ispočetka, i to ne samo za svoju nagradu, već i za dobrobit drugih koji bi mogli koristiti nešto od vaše dobrote, lepote, diplomatije i vašeg smirenog držanja.

Kako se nedelja završava, Merkur se susreće sa sanjivim Neptunom u vašoj zoni blagostanja i posla. Poruka je sada da ulažete u sebe, jer vredite toga i zato što ste to zaradili.

Freepik
 

Škorpija (23. oktobar – 22. novembar)

Odlično je vreme da komunicirate sa više namere u vašim najvažnijim odnosima. Merkur pomaže da reči teku, a pošto se Merkur povezuje sa razumnim Saturnom u vašoj zoni romantike i kreativnosti, sigurno ćete biti saslušani i razumeti. Ono što imate da kažete može iznenaditi nekoga u bliskom ličnom ili profesionalnom partnerstvu, sa Merkurom koji se drži za ruke sa nestalnom planetom Uranom, ili bi vas neko drugi mogao iznenaditi svojom reakcijom na ono što morate da kažete, kako to već Uran ima način da natera stvari da idu levo kada ste očekivali da idu desno.

Za vikend se Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, smešta u vašu zonu moći, finansija, intimnosti i obaveza i takođe se harmonično usklađuje sa jednim od vaših suvladara, Plutonom, u vašoj matičnoj zoni. Ovo nudi priliku da promenite kako se osećate o svom kućnom životu i načinu života.

To bi mogao biti podsticaj iz kosmosa da vam pokaže da je vreme da se iselite, kupite svoje mesto ili uložite više vremena i energije u kuću ili porodičnu situaciju kojoj je potrebna popravka.

Nedelja se završava kako je i počela, sa željom za povezivanjem i komunikacijom, samo što se ovog puta oko Merkura susreće sanjivi Neptun, sugerišući da bi pravi razgovor mogao da izleči vašu dušu, ili da popravi romansu ili oslobodi vaš kreativni instinkt da proizvede nešto duboko i smisleno i jedinstveno.

Profimedia
 

Strelac (23. novembar – 21. decembar)

Vaše blagostanje i radne rutine su na vrhu kosmičke agende ove nedelje, a Merkur otvara diskusije o situaciji u kući kojoj će možda biti potrebna pažnja, pa čak i — sa Saturnom na slici — neka teška ljubav da to ispravi. Merkur se povezuje sa nestalnom planetom Uranom oko sredine nedelje, tako da biste mogli da imate „aha“ trenutak o tome kako da krenete napred sa jedinstvenim planom nege sebe ili da olakšate svoj posao tehnologijom da biste se pobrinuli za dosadne stvari ili teške poslove, ili ohrabrite svoj portfelj i bankovni bilans uz neobičan događaj.

U međuvremenu, vaši najbliži odnosi su blagosloveni prisustvom vaše vladajuće planete Jupiter, koja se povezuje sa moćnim Plutonom kako bi podstakla duboke i iskrene rasprave u kojima ništa nije tabu i istina je sve. Koliko god to zastrašujuće zvučalo, nastavite s tim jer Jupiter dodaje poštenje i humor Plutonovom ponekad pristupu „spaljene zemlje“.

Do vikenda razgovori tinjaju dok Merkur dopire do Neptuna u zoni vašeg doma i porodice. Postoji isceljujuća vibracija u ovoj vezi koja se svodi na uklanjanje granica i pomaganje jedni drugima. Slušajte više nego što govorite da biste izvukli maksimum iz ove iskrene kosmičke veze.

Profimedia
 

Jarac (22. decembar – 20. januar)

Flirt alert! Merkur je ove nedelje u vašoj zoni romantike i kreativnosti, tako da će vam biti mnogo lakše da nekome kažete šta zaista osećate prema njemu ili da razgovarate o svojim – ili njihovim – umetničkim poduhvatima.

Saturn dodaje ozbiljnu notu tome kako se sada povezujete sa drugima, pa recite to kao da to mislite jer vaše reči imaju dodatnu težinu, a možda ćete biti iznenađeni nečijom reakcijom ili će vas iznenaditi svojom, kada Merkur sretne čudnu planetu Uran.

Sa Jupiterom u vašoj zoni blagostanja i posla, postoji tendencija da preuzmete više nego što možete da podnesete, posebno sa problemima oko komunikacije. Vodite računa o sebi, jer sa Plutonom u zoni novca koji se povezuje sa Jupiterom u vašoj zoni brige o sebi i radnih rutina, kosmos nagoveštava da je vaše zdravlje vaše bogatstvo.

Moglo bi biti dobro za vaš um, telo i dušu da besplatno ponudite svoje usluge drugima koji bi zaista mogli da koriste vašu pomoć pod ovim uticajem, ili biste mogli da otkrijete zdravstvenu rutinu koja menja vaše vrednosti ili način na koji radite, ili biste možda mogli da dobijete potpuno novi pogled na vaš odnos prema novcu.

Nežan kraj nedelje predstavlja Merkur koji se druži sa Neptunom, gde će poverenje, otvorenost i ljubaznost mnogo doprineti romansi, ili vašem unutrašnjem detetu, ili rečima podrške ili zajedničkoj saradnji na kreativnom projektu.

Profimedia
 

Vodolija (21. januar – 18. februar)

Ove nedelje možda razmišljate o tome kako najbolje pristupiti razgovorima o domu, stabilnosti i bezbednosti, sa Merkurom u vašoj matičnoj zoni koji se povezuje sa ozbiljnim Saturnom u vašoj zoni emocija, sećanja i ideja. Šta god da sada smislite, ako je to povezano sa domom, imate odličnu priliku da dodate malo duha i postojanosti tome kako ili gde živite, ili sa kim.

Sa Uranom, planetom spontanosti, držeći se za ruke sa Merkurom sredinom nedelje, pismo, e-pošta, objava ili čak usputni komentar o vašem životnom stilu mogli bi da dovedu do pronalaženja savršenog mesta za život, idealnog stanara ili sklapanja aranžmana koji, iako neobičan, mogao bi se pokazati kao nešto idealno za vas.

Jupiter se sada takođe nalazi u vašoj zoni romantike i kreativnosti, ali nemojte očekivati samozadovoljstvo kada se planeta sreće poveže sa planetom transformacije u vašem znaku. Vaši zahtevi za ljubavlju i životom mogli bi da vas transformišu onoliko koliko možda osećate potrebu da promenite način na koji živite i volite.

Ako je novac problematična tema, oslonite se na umirujući tok Neptuna u vašoj finansijskoj zoni do kraja nedelje, Neptun se pridružuje Merkuru kako bi vam pružio priliku za deljenje ideja i rešenja koja će vam pomoći da se osećate celovito i izlečeno, šta god da zovete domom ili sa kim god da se osećate kao kod kuće kada ste sa njima.

Profimedia
 

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ono što kažete i kako kažete sada ima dodatnu snagu. Kada se Merkur u vašoj komunikacionoj zoni poveže sa ozbiljnim Saturnom u vašem znaku, to znači da ćete i vi biti shvaćeni ozbiljnije dok je ova kosmička kombinacija usklađena.

Praktičnost i mašta se kombinuju da bi vam pomogli da se osećate sigurnije u vezi sa svojim stavom ili stavom o povezivanju, podučavanju, učenju, pa čak i načinu na koji putujete i krećete se na kratkim putovanjima. Takođe je manja verovatnoća da ćete se suprotstaviti problemima oko braće i sestara ili komšija.

Sa Merkurom blizu čudne planete Urana, vaši odgovori će verovatno biti otvoreniji, spontaniji i neočekivaniji nego inače, toliko da je vaša trenutna supermoć da stojite na svom terenu i ne posustajete pred nedaćama ili protivljenjem.

Pred vikend ćete osetiti radost i slobodu koje vam može doneti gostovanje Jupitera, planete sreće i pravičnosti, u vašoj kućnoj zoni. Možda ćete to još snažnije osetiti kada se Jupiter poveže sa Plutonom da transformiše vaše vrednosti i neke dugotrajne i zastarele poglede na vaše samopoštovanje.

Osećaj smirenosti će verovatno biti krajnja nota ove nedelje, jer se Merkur povezuje sa umirujućim Neptunom, vašom vladajućom planetom u vašem znaku. To je duboko isceljujuća vibracija, zato uživajte u trenutku i osećaju i ponesite ga sa sobom u naredne nedelje, piše Vogue.com.au.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike