Jun donosi dva magična datuma kada ćemo biti najbliži ostvarenju snova: Jedan je važan za ljubav, drugi za posao

24.05.2024

13:20

0

Autor: K. O.

U junu je sve moguće!

Jun donosi dva magična datuma kada ćemo biti najbliži ostvarenju snova: Jedan je važan za ljubav, drugi za posao
Copyright Freepik

Svi volimo čaroliju leta i vrelih noći, koliko god da imamo godina. Za mnoge ovo će biti savršeno vreme za napredak u karijeri ili novu ljubavnu vezu!

A važno je da ubeležite da u junu 2024. godine imamo dva magična datuma kada se želje mogu ostvariti.

Saznajte kako da dobijete ono što želite!

9. jun 2024.

Na ovaj dan, Mars, planeta akcije, prelazi u znak Bika, kojim vlada Venera, planeta ljubavi. Mars i Venera su ključni za lične odnose. Trebalo bi da pohađate kurs plesa, idete u teretanu ili prošetate – postoji velika šansa da sretnete osobu koja vam je suđena!

Ako već imate nekoga na umu, zakazivanje sastanka baš za ovaj datum može biti odlična ideja. Obratite pažnju na svoje osećaje tokom sastanka: da li se osećate sigurno s tom osobom, možete li zamisliti zajedničku budućnost? Ako je odgovor potvrdan, možda ste pronašli svoju sudbinu!

Freepik
 

Osim toga, 9. juna imaćemo tačan trigon između Meseca u Raku i Saturna u Ribama, što može doneti važne porodične razgovore i odluke o nekretninama. Na primer, vi i vaš partner možete odlučiti da živite zajedno ili da idete na zajedničko putovanje.

22. jun 2024.

Pun mesec je period snažne energije. Na ovaj dan će biti pun mesec u Jarcu. Iako Mesec ne voli racionalnog i prizemljenog Jarca, njihova kombinacija stvara odličnu priliku za ostvarenje želja, posebno onih vezanih za karijeru.

Jarac neće tolerisati opuštanje - ozbiljno shvatite svoje planove za karijeru i možete dobiti unapređenje ili ponudu iz snova! Energija punog meseca traje nekoliko dana pre i posle samog datuma.

Podsetimo, 20. juna je letnji solsticij – jedan od najvažnijih dana u godini, kada su sile dobra najmoćnije. Ono što zamislite brzo će se ostvariti, pogotovo ako obavite ritual.

Freepik
 

Pripreme za solsticij 2024.

Tri dana pre 22. juna potrebno je obaviti ritual čišćenja i oslobađanja. Počnite sa prostorom, očistite stan, rešite se nepotrebnih i starih stvari.

Očistite telefonski imenik, rešite se nepotrebnih kontakata, bacite staro smeće.

Zatim meditirajte i očistite svoje misli od negativnosti koje su se nakupile. Oslobodite se svega što vas koči. Ne zaboravite na fizičko telo.

Nakon čišćenja, praktikujući zahvalnost, provedite vreme u prirodi, blizu drveća i vode. Napunite se energijom, ispletite venac i spustite ga u vodu, zahvaljujući za sve dobre stvari u vašem životu, piše Atma.hr.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike