Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila: Bikovi razmišljaju o raskidu, Lavovi treba da prepuste vođstvo partneru

01.04.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Astrolog Ana Rakić tumači ljubavne aspekte za ovu nedelju

Ljubavni horoskop od 1. do 7. aprila: Bikovi razmišljaju o raskidu, Lavovi treba da prepuste vođstvo partneru
Copyright Freepik

Ovan

Tokom dužeg perioda, imaćete potpuno različita interesovanja, a naročito će vam prijati pažnja i prisustvo nekoga posebnog. Ne ustručavajte se da pokažete svoje emocije tokom susreta s voljenim osobama, bilo da su praznici ili neki posebni događaji u pitanju. Ako započinjete nove ljubavne priče, budite iskreni u izražavanju svojih namera nakon što pažljivo procenite situaciju.

Zauzete osobe će biti zanesene ljubavnim plamenom, ali ne zaboravite na važnost porodice. Nemojte dopustiti da se vaši bližnji osećaju zapostavljenima.

U ovoj fazi, skloni ste pažljivom procenjivanju ponašanja svog partnera. Imate utisak da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili šansu za ljubav. Vaš partner uvek očekuje više od vas, stoga se potrudite da ispunite njegova očekivanja. Slobodne osobe očekuje nova romantična avantura.

Bik

Ovaj period može doneti preispitivanje da li ste doneli dobre odluke na ljubavnom planu. Neki od vas će učvrstiti svoje veze, dok će drugi možda razmisliti o promenama. Slobodni Bikovi mogu doživeti simpatičnu romansu, ali budite spremni na to da veza možda neće potrajati. Važno je izlaziti iz situacija koje nemaju perspektivu. Ako su se u prethodnom periodu pojavile nevolje, sada će se stvari drastično promeniti.

Oni koji su duže u vezi mogu osećati nezadovoljstvo. Razmislite da li treba osvežiti vezu ili usmeriti partnera na željeni put ako želite da veza opstane. Slobodni Bikovi imaju prilike da privuku nekoga sličnog sebi, ali vreme će pokazati da li je to dobro ili loše.

Blizanci

Ako ste u vezi, vaš partner i vi ćete imati mnogo ideja o tome kako unaprediti vašu vezu. Razgovori o različitim temama svakodnevno će vam pomoći da se bolje organizujete oko zajedničkih planova. Zajednički izlasci, posete omiljenim mestima i izleti će vam doneti radost i zabavu.

Slobodni Blizanci imaju dobar nastup pred osobom koja im se dopada. Potrudićete se da saznate više o toj osobi i da je osvojite svojom šarmantnom pojavom. Budite autentični i šarmantni, ali pripazite da ne preterate.

Rak

Vaša povezanost s voljenom osobom biće jaka i ispunjena raznim temama. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Ako ste još sami, tražite osobu iz snova.

Freepik
 

Lav

Ako ste u vezi bićete puni inicijative i stalno u pokretu, čime ćete pozitivno uticati na vašeg bračnog ili emotivnog partnera. Umećete da u vašu vezu unesete dinamiku i da ispunite svaki zajednički trenutak. Vaši predlozi će većinom biti prihvaćeni sa oduševljenjem. Vaš partner će vam se prepuštati i dopuštaće vam da predvodite i inicirate zajedničke aktivnosti, ali budite pažljivi da ne preterate u inicijativi. Dopustite vašem partneru da povremeno preuzima vođstvo, predlaže zajedničke trenutke, vodi glavu reč. Ako budete nastojali da se bude po vašem, doći će do neprijatne svađe u drugom delu meseca.

Slobodni će biti na meti suprotnog pola. Delovaćete izuzetno harizmatično, što će povećati vašu popularnost i doneti vam brojne šanse za ulazak u novu emotivnu vezu. Kako će i vaša strastvenost biti pojačana, moguće je da vam se dogodi i nekoliko prolaznih avantura pre nego što se odlučite za osobu sa kojom biste započeli ozbiljnu vezu. Čuvajte se pojačanih strasti jer biste mogli da se zaljubite u osobu sa kojom nećete imati sreće u ljubavi.

Devica

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i gubite emotivnu kontrolu. Možda preterano naglašavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete ponašanje partnera. Važno je da se trudite da fascinirate blisku osobu i da ne zaboravite na romantične gestove. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva.

Vaga

Preplavljeni ste različitim emocijama i privlači vas sve što ima "ljubavni predznak". Predosećate da se nalazite na emotivnoj prekretnici, pa pažljivo analizirate situaciju s partnerom ili osobom koja vam se dopada. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Škorpion

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Nemojte preterano kritikovati partnera; umesto toga, prihvatite ga onakvog kakav jeste. Možda imate želju da se pomirite s bivšim partnerom, ali budite oprezni da ne upletete poslovne ideje u emotivne odnose.

Pexels
 

Strelac

Ako imate potrebu da donesete važnu odluku u vezi s ljubavnim životom, možda je najbolje da sačekate pravi trenutak. Neke planove treba ostaviti za kasnije. Ako ste zauzeti, fokusirajte se na porodicu, a ako ste slobodni, možda je vreme da se posvetite sopstvenom razvoju.

Jarac

I dalje osećate potrebu za doterivanjem i lepšim izgledom. Moguće je da ćete pokušati obnoviti komunikaciju s bivšim partnerom, ali budite oprezni da ne iskoristite tu osobu u poslovnim ciljevima. Vama je potrebna neka promena u svakom smislu.

Za zauzete osobe, partneri će predložiti nove ideje za zajedničke aktivnosti, dok se mogu očekivati nesporazumi krajem perioda. Ne ulazite bez veze u probleme i nesporazume i ne izazivajte nepotrebnu sumnju.

Vodolija

Uživate u romantičnim susretima i prisustvu osobe koja vam pokreće strasti. Neka vaše ponašanje odražava radost koju osećate u njenom prisustvu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt.

Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Pexels
 

Ribe

Neki od vas će prepoznati svog idealnog partnera. Bićete malo zbunjeni, ali spremni na akciju. Takođe, sve više ćete osećati potrebu za nežnošću i pažnjom. Važno je da izrazite svoje potrebe i uživate u romantičnim trenucima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike