Ovih pet horoskopskih znakova vole razmenu nežnosti, dodir je njihov glavni prioritet

28.03.2024

13:20

0

Autor: K. B.

Maženje pruža osećaj sigurnosti, omogućavajući izražavanje naklonosti na opipljiv način

Ovih pet horoskopskih znakova vole razmenu nežnosti, dodir je njihov glavni prioritet
Copyright Freepik

To je jedan od najjednostavnijih, ali i najdubljih oblika ljudske veze. Toplina drugog tela, nežan dodir i osećaj sigurnosti i udobnosti mogu biti neverovatno umirujući. Iako neki više vole svoj lični prostor, drugi napreduju u fizičkoj naklonosti, težeći trenucima maženja kad god mogu.

Astrologija sugeriše da su određeni horoskopski znaci skloniji uživanju u maženju od drugih. Ako vas zanima koji znakovi najverovatnije prihvataju ovu nežnu zabavu, pročitajte dalje da biste otkrili pet horoskopskih znakova koji vole maženje.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emotivnosti i potrebi za bliskošću. Maženje im pruža osećaj sigurnosti i povezanosti s voljenom osobom.

Lav

Lavovi vole biti u centru pažnje i uživaju u fizičkom dodiru koji im potvrđuje ljubav i poštovanje.

Pexels
 

Bik

Bikovi su senzualni i uživaju u svim oblicima fizičkog zadovoljstva, uključujući maženje. To im donosi osećaj udobnosti i povezanosti s partnerom.

Vaga

Vage su sklone ljubavi i romantici, težeći harmoniji i bliskosti s voljenom osobom. Maženje im pruža emotivnu sigurnost i zadovoljstvo.

Freepik
 

Ribe

Ribe su duboko emotivne i intuitivne osobe koje vole iskazivati ljubav kroz fizički dodir. Maženje im pomaže da se osećaju voljeno i podržano.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike