S njima kao na detektoru laži: Ovi znaci Zodijaka su ekstremno ljubomorni

17.01.2024

13:20

0

Autor: K. O.

Sa ovom osobinom nije lako živeti

S njima kao na detektoru laži: Ovi znaci Zodijaka su ekstremno ljubomorni
Muškarac flertuje sa drugom ženom - Copyright Profimedia

Sa nekim ljudima nije lako živeti jer se svaki vaš korak prati i proverava - gde ste bili, s kim ste bili, zašto ste bili...

A šta utiče na to da neko bude izuzetno ljubomoran? Prema astrologiji, datum rođenja može odrediti crte ličnosti, uključujući i sklonost prekomernoj ljubomori.

Postoje tri znaka Zodijaka u kojima se često rađaju izuzetno ljubomorne osobe.

Škorpion

Važe za najljubomorniji znak horoskopa. Strastveni, erotični i tajnoviti, Škorpioni visoko vrednuju vernost i predanost partneru. Njihovi osećaji su izuzetno intenzivni, što znači da doživljavaju ljubomoru deset puta jače nego prosečna osoba.

Skloni su nepoverenju prema drugima i često stvaraju scenarije koji nisu u vezi sa stvarnošću. Izražavaju svoje emocije otvoreno, pa će partner jasno znati kada su ljubomorni, čak i ako se radi o nečemu bezazlenom poput stajanja pored nekoga na autobuskoj stanici.

Profimedia
 

Rak

Iako emotivni i senzibilni, vešto skrivaju svoju ljubomoru. Retko će pokazati drugima da ih muči ovaj neprijatan osećaj. Ljubomora kod Raka može da se pojavi ako osete da je ugroženo nešto što im je posebno važno, kao što je porodica. Tada su spremni zaštititi svoje najbliže.

Lav

Lavovi su privlačni i strastveni, ali istovremeno zahtevaju pažnju. Ako slučajno osete da njihov partner posvećuje pažnju nekom drugom, posebno ako je ta pažnja u njihovim očima nezaslužena, Lavovi mogu lako postati ljubomorni. Njihova potreba za pažnjom i dramatičnim reakcijama može izazvati neprijatne scene kada se osećaju zanemarenima.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike