Godina u znaku srca: Tri znaka Zodijaka koji će u 2024. imati najviše sreće u ljubavi

03.01.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Naredni period će im doneti pregršt zadovoljstava u emotivnom životu

Godina u znaku srca: Tri znaka Zodijaka koji će u 2024. imati najviše sreće u ljubavi
Copyright Freepik

Uzbudljiva astrološka predviđanja očekuju nas u narednoj godini, donoseći različite perspektive za različite horoskopske znakove. Ali, tri znaka Zodijaka će imati više sreće u ljubavi od ostalih. Ako ste Bik, Venera će vam doneti blistavu romantiku, dok će Rakovi uživati u postavljanju jasnih očekivanja. Za Škorpione, sreća će se ušuškati u partnerstvu i braku, uz poruku da je vreme da budu otvoreniji i ranjiviji u ljubavi. U nastavku, detaljno ćemo istražiti ljubavne izglede za ove znakove u narednoj godini, istražujući kako će planetarna kretanja oblikovati njihove ljubavne avanture. 

Freepik
 

Bik: Strast koju dugo niste osetili

Ako ste slobodni, znajte da će vas Venera blagosloviti visokim potencijalom da bez napora privučete potencijalne udvarače koji u ljubavi cene iste stvari kkao i vi, poput stabilnosti, poverenja i odanosti. Očekujte da će Jupter uspostaviti vezu sa nekim sa nekim novim ko će u vama izazvati strast koju niste osećali dugo vremena.

U prvoj polovini godine osećaćete se samopouzdano i otvoreno za razne nove mogućnosti. Prihvatite promenu i ranjivost, ali nemojte žuriti u bilo čemu novoj vezi prerano. Bikovi u vezama će osetiti da je njihov odnos s partnerom sve jači a osećaj posvećenosti i obnovljen. 

Pexels
 

Rak: Prigrlite svoju divlju stranu

Godina 2024. doneće vam romantična iznenađenja  i vrlo jasne i koncizne ideje o tome šta želite u vezi. Poštujte svoje želje i očekivanja od ljubavi i ne pristajajte na ništa manje. Prošli ste kroz previše patnje u prošlosti da biste nastavili da žrtvujete svoje potrebe zarad održavanja veze. Ljubav o kojoj sanjate postoji, i ako se ove godine više izrazite, bićete bliže tome da je pronađete.

Izađite iz kuće i prigrlite malo svoju divlju stranu i pozdravite mogućnosti. Možete pronaći svoju srodnu dušu i osećati se ispunjeno u ljubavi. Razmetanje svojim šarmom je neophodno ove godine, dragi Rakovi. Ako ste već u vezi, potrudite se da se više otvorite svom partneru i glasno izrazite svoje želje i potrebe. Postavljanje granica i očekivanja koja tek treba da postavite će vas zbližiti i učvrstiti vašu vezu. 

Freepik
 

Škorpija: Otvorite se i ljubav je već tu

Planeta Jupiter biće u vašoj sedmoj kući partnerstva i braka do kraja maja. Mogućnosti i prilike za ljubav imaćete u izobilju u prvoj polovini godine, pa nemojte da se zatvorate kao inače. Neophodno je da ove godine budete otvoreniji i ranjiviji jer su vaše šanse da pronađete duboku, strastvenu ljubav za kojom ste oduvek žudeli velike. Ne dozvolite da vaša prošla razočaranja i nepoverenje prema drugima smetaju stvaranju duboke emocionalne veze sa potencijalnom srodnom dušom.

Može zvuč zastrašujuće, ali ako niste spremni da rizikujete sve, nikada nećete pronaći svoju drugu polovinu. Bićete neočekivano iznenađeni ako ostanete otvoreni. Venera će biti u vašem znaku kada dođe jesen, pa bilo da ste posvećeni ili slobodni, očekujte puno introspekcije o odnosima i ljubavi, kao i o stvarima zbog kojih se osećate ispunjeno u njima. Jesen je takođe odlično vreme da začinite svoj seksualni život ili pokušate da se ponovo povežete s partnerom. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike