Horoskopski znaci koji mogu da se oslone na svoje "šesto čulo": Unutrašnji glasić im nešto šapuće

07.08.2021

11:00 >> 11:05

0

Tri horoskopska znaka imaju dobru intuiciju i treba da je slušaju

Horoskopski znaci koji mogu da se oslone na svoje "šesto čulo": Unutrašnji glasić im nešto šapuće
Copyright Pixabay

“Šesto čulo” je dar koji posebno dobro imaju razvijena tri horoskopska znaka, tvrde astrolozi. Neki od njih ga potpuno zanemaruju i misle da preteruju, a trebalo bi samo da oslušnju šta im to njihov unutrašnji glasić šapuće.

Pročitajte i ovo:

Devica veruje svojoj intuiciji ali samo kada treba dati savet drugima. Činjenica je da njen “stomak” dobro predviđa šta će se desiti u bliskoj budućnosti, što može da se pripiše njenoj analitičnosti.

Međutim, kod Device je problem taj što daje odlične savete ali zaboravlja da ih primeni na svoj život. Mnogo bi joj bilo bolje na svim životnim poljima kada bi samo slušala šta joj poručuje intuicija koja je gotovo nikada nije izneverila.

Pročitajte i ovo:

Škorpija ima izraženu intuiciju ali često zna da manipuliše sa njom i da priča nešto što joj “unutrašnji glas” nije rekao. Njihova predviđanja su najčešće “mračne prirode” a mnogi to ne žele da čuju. Moraju biti veoma oprezni u komunikaciji sa drugim ljudima a njihove sugestije moraju biti iskrene.

Ribe imaju gotovo nepogrešivu intuiciju i u stanju su da neke situacije jasno sagledaju sa svih strana i predoče ih svojim prijateljima i rođacima i tako im otvore oči. Kada bi svoj unutrašnji osećaj više primenjivali na svoj život, njihov život bi bio mnogo bogatiji i ispunjeniji.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike