Na koji način znakovi Zodijaka dočekuju Novu godinu: Ko se zabavlja do zore u kafani, a ko bi radije ostao u toplini kreveta

31.12.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Predstojeća euforična noć Nove godine donosi različita očekivanja i planove za svaki horoskopski znak

Na koji način znakovi Zodijaka dočekuju Novu godinu: Ko se zabavlja do zore u kafani, a ko bi radije ostao u toplini kreveta
Copyright Profimedia

Ovnovi su puni energije, Blizanci traže gužvu, a Rakovi biraju toplinu doma. Lavovi žele biti primećeni, a Strelci su spremni na prilagodbe. Otkrijte kako se vaš znak sprema za doček Nove godine:

Ovan

Puni energije, Ovnovi već biraju garderobu i organizuju se sa prijateljima, ističući svoje vođstvo. Vole veća okupljanja i razgovore sa dugotrajnim poznanicima.

Bik

Gurmanski nastrojeni Bikovi prvo će uživati u restoranu ili obilnom domaćem obroku. Očekuje se da će uživati u hrani, piću i razbijanju čaša, pružajući pravu gozbu do jutra.

Blizanci

Blizanci ne biraju posebno mesto, ali vole gužvu i glasnu muziku. Očekuje se da će provesti deo večeri slikajući se i deliti trenutake na društvenim mrežama.

Rak

Kućni tipovi, Rakovi će verovatno izabrati toplu atmosferu kod kuće sa porodicom i prijateljima uz bogat obrok, ali takođe vole i ples.

Profimedia
 

Lav

Lavovi vole biti primećeni, birajući elegantne kafiće ili klubove. Potrudiće se biti u središtu pažnje i izazvati divljenje prisutnih.

Devica

Mirniji doček je više po volji Devica, koje cene kućnu atmosferu sa odabranim prijateljima, obilnu trpezu i eventualno neki film.

Vaga

Vage će privući neodoljive ponude, bilo da slave sami ili sa društvom. Vole veselu atmosferu i pozitivne ljude, spremne su se snaći u svakoj situaciji.

Škorpija

Škorpije će iskoristiti doček Nove godine za zavođenje, stvarajući magičnu atmosferu uz muziku, svetlo i osobu koja im se sviđa.

Strelac

Prilagodljivi Strelčevi će se zabavljati gde god da se nađu. Pozitivni i veseli, mogu malo preterati s alkoholom, ali su skloni zabavi i veselju.

Profimedia
 

Jarac

Jarac sve planira unapred, birajući restoran ili klub za doček. Vole sigurnost i praktičnost.

Vodolija

Vodolije biraju izlazak s prijateljima i mogu organizovati žurku kod kuće. Važno im je da se ne dosađuju, a želećete biti s njima jer nikada nije dosadno.

Ribe

Ribe se lako prilagođavaju situaciji, a fokusirane su na dobru muziku i prefinjen izgled. Žele ugostiti druge i uživati u veselju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike