Tri znaka čeka eksplozija ljubavi kada Sunce uđe u Jarca, jednom je vreme za zajednički ključ od kuće

20.12.2023

19:20

0

Autor: V. I.

Kraj ovog decembra će neki od nas doživeti kao ogroman vatromet sreće uz voljenu osobu

Tri znaka čeka eksplozija ljubavi kada Sunce uđe u Jarca, jednom je vreme za zajednički ključ od kuće
Copyright Profimedia

Kada Sunce uđe u znak Jarca, u petak, 22. decembra, to označava vreme kada se mnogi okreću ka introspekciji i postavljanju ciljeva za budućnost. Ovaj period donosi sa sobom poseban fokus na strukturu, disciplinu i ambiciju. Međutim, ne treba zanemariti ni emocionalnu dimenziju ovog tranzita. Za mnoge znakove Zodijaka, ovo može biti vreme kada se ljubavne iskre neočekivano rasplamsavaju, donoseći sa sobom nove mogućnosti za romantiku i dublje emocionalne veze.

Profimedia
 

 

Ovan: Godina velikih planova

Odbijate da verujete da više nema u šta da verujete i kraj decembra 2023. pretvarate u svoj lični ljubavni projekat. Imate nekoga u svom životu do koga vam je zaista stalo, ali niste bili baš toliko zadovoljni opisom vaše veze.

Da li je previše uplašen da bi se obavezao i zašto nije u ovom trenutku, kad ste zajedno i želite da ostanete zajedno? Dakle, na svoj način dragi Ovnu, iskoristićete ovo praznično vreme da im date do znanja da ste ozbiljnii. Potreban vam je odgovor na pitanje: Jesmo li za ozbiljno ili je reč samo o zezanju?

Potrebna vam je ta potvrda jer ne želite da se osećate nesigurno kada uđete u 2024. i ne možete pravilno da opišete vezu. Ono što ćete otkriti jeste da komunikacija otvara vrata i sa svom moćnom energijom Venere koja okružuje mesec decembar, vaš partner će vam dati do znanja da pristaje na sve kad se o vama radi.

Da, sada se osećate dovoljno bezbedno sa ovom osobom da napravite sledeći veliki potez, a to bi potencijalno moglo da znači da zajedno iznajmite stan ili ga kupite na kredit ili da napravite neke druge velike planove za 2024.

Profimedia
 

Devica: Rešeni da volite

Niste ni znali da ste sposobni da se izlečite brzim tempom i da se, kada se ponovo osetite potpuno vraćeni sebi, oslobađate za još bolje stvari koje tek dolaze. Ovog meseca ćete kontaktirati s jednom osobom da biste videli da li bi bio zainteresovan da provede kvalitetno vreme s vama. Činjenica da ste vi taj koji inicira susret znači da ste ne samo sigurni već i smrtno ozbiljni u vezi s osobom kojoj pokušavate da se približitete.

U vazduhu je mnogo energije Strelca koja gradi samopouzdanje, i to vas uvek čini da se osećate kao da ste spremni na sve. Sada kada ste se zvanično rešili zatvora prošlosti i prošlih veza, osećate se slobodno i jasno vidite sve pred stobom. Sada možete sami da uradite pravu stvar i stvorite novu romansu iz ničega. Neustrašivi ste u tom pogledu, draga Device. Vidite šta želite i idete za tim.

Decembar 2023. i njegovi brojni tranziti Venere vraćaju vam u život ono za šta ste mislili da je zauvek nestalo. Kao što vam ovaj mesec pokazuje, nikada nije kasno da počnete iznova i to nameravate i da uradite. Ciljate na nekoga s kim se osećate veoma, veoma dobro, i verujete da ovde postoji veliki potencijal. I zaista ste u pravu. Pripremite se za decembar koji vodi u sjajnu novu godinu za vas, punu ljubavi.

Profimedia
 

Jarac: Period beskrajne ljubavi

Ima mnogo smisla da budete jedan od srećnika, jer ne samo da možete da iskoristite najbolje od sezone Strelca, koja se završava 22. decembra, već i od nadolazeće sezone Sunca Jarca, koja uvek radi za vas. Možete biti ponosni na sebe, dragi Jarčevi, jer ste prošli kroz težak period, samo da biste otkrili da ste posle svega kroz šta ste vi i vaš partner prošli... i dalje zajedno.

Počinje sezona praznika za vas oboje, jer vi i vaša draga osoba nećete moći da poreknete radost koja dolazi uz prazničnu sezonu. Ako na svetu i postoje zle osobe, onda ih pustite da uživaju u svojoj negativnosti jer, što se tiče vas i vašeg partnera, vi ste daleko d toga. Oboje ste otkrili da je vaša ljubav dovoljno jaka da preživi najgore.

Lep je osećaj biti zaljubljen, a između mnogih pozitivnih Venerinih tranzita i činjenice da Merkur podržava sva vaša osećanja i komunikacije, osećate da je sada zahvalnost na redu. U decembru 2023. ostavljate po strani svoju ogorčenost i dosadne pritužbe na život i posvećujete se samo lepoti trenutka. U društvu ste osobe koju volite najviše na svetu i to je ono što vas najviše zanima na svetu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike