Četiri horoskopska znaka kojima će ovo biti najlepši praznici ikad, a jedan će se u ponoć poljubiti s bivšom ljubavlju

01.12.2023

19:20

0

Autor: V. I.

U decembru je dozvoljeno da prigrlite svu magiju praznika koja ispunjava ovaj mesec

Četiri horoskopska znaka kojima će ovo biti najlepši praznici ikad, a jedan će se u ponoć poljubiti s bivšom ljubavlju
Copyright Profimedia

Sezona koja traje je duboko sentimentalna i introspektivna po prirodi. Nada ispunjava vazduh, a osećaj mira luta kroz naše živote.Sada je izuzetno važno da usporite i odvojite vreme za trenutke razmišljanja i povezivanje s osobama koje volite. Prema zvezdama, ako vaš znak jedan od ova četiri, očekuje vas magična praznična sezona koje ćete se sećati čitav život.

Freepik
 

Devica: Najbolji provod u životu

Lepota praznične sezone će dobiti dodatnu magiju kada dođe sezona Jarca. Počećete da osećate pozitivan pomak kada vaša vladajuća planeta Merkur uđe u Jarca prve nedelje decembra, što će uticati na vašu petu kuću romantike i zadovoljstva. Ova energija će zapaliti vaš um i srce, a vi ćete se osećati inspirisanim da u potpunosti prihvatite magiju koju ovo doba godine ima u sebi.

Ovo je vaše vreme da zablistate Device, a ako razmišljate da odbijete pozive na beskrajni niz zabava i okupljanja kojih će u vom periodu biti sve više, učinili biste sebi ogromnu medveđu uslugu. Nemojte propuštati zabavu jer zaslužujete druženje i opuštanje.

Bliže kraju godine, uprkos činjenici da će Merkur biti retrogradiran u vašoj petoj kući tokom novogodišnje noći, njegova energija će stvoriti mnogo prilika u vašem životu, čak i potencijalno dovesti bivšeg ljubavnika da podgreje stari plamen i ponudi se da s njime podeliite poljubac u ponoć.

Profimedia
 

Strelac: Širite oko sebe svetlost

Ovo je vaše vreme da zablistate. Praznici su kao stvoreni za vas. Skloni ste da živnete kada  potpuno uronite u lepotu i magiju praznične sezone, a ulice ispunjene ukrasima i rasvetom i filmski maratoni će vam ove godine još više zagrejati srce. Sunce je veći deo praznika u Strelcu, što lepo objašnjava zašto je ovo doba godine uvek obeleženo osećajem avanture za vas.

Vama vlada Jupiter, koji predstavlja ekstravaganciju i popustljivost, a vaš pristup svetu inspiriše one oko vas i ostavlja trag na ljudima koji dele prostor s vama. Ove sezone ne zaboravite da izaberete svoje bitke i da odbacite stvari kada ne idu baš onako kako ste planirali.

Pošto je Mars retrogradan kroz vaša partnerstva, vaša strast će biti pojačana, pa se potrudite da se iskulirate pre nego što napravite neku glupost.Ovo će biti vatrena sezona za vas, 

Pexels
 

Jarac: Jači nego ikad

Nekoliko dana pre katoličkog Božića sunce ulazi u vaš znak, što znači da je vaša moć pojačana tokom praznične sezone. Osećaćete se bezbedno i osnaženo kada se zimski solsticij dogodi 21. decembra, ali to nije jedina dobra vest.

Zaštićeni ste od teških situacija koje mogu pokušati da vas iscrpe, a vaša neiscrpna energija neće vas izneveriti kada život s vremena na vreme postane malo zbunjujući.

Ovo je godina u kojoj ćete možda želeti da se poštedite prazničnog stresa, a ohrabrujete se da slušate taj unutrašnji glas. Odmorite se, dragi Jarčevi. Retrogradni Merkur u vašem znaku je 29. decembra, što će pokrenuti mnoga lepa pitanja u vašem srcu, a vi ćete duboko razmišljati o tome ko želite da budete u godini pred vama. 

Profimedia
 

Ribe: Prihvatite sebe i uživajte u tome

Ovogodišnja sezona praznika će biti predivna za vas. Jupiter je nedavno bio retrogradan i možda ste osetili energične reperkusije takvog položaja tokom poslednjih nekoliko nedelja. Međutim, tome je konačno došao kraj i planeta je sada direktno u vašem znaku.

Jupiter u Ribama se dešava veoma retko, pa se obavezno uživajte u magiji koju će vam doneti. Možda ćete otkriti da tokom ovog vremena imate mnogo novosti u svom životu, a takođe ćete primetiti da vas preplavljuje prosvetljujuće samopouzdanje. Prošli su dani kada ste se zazirali od svog pravog ja kako biste učinili da se oni oko vas udobno osećaju.

Ova sezona će vas osnažiti da u potpunosti prihvatite sebe na najiskreniji mogući način, i bićete upoznati sa ljudima koji će da slave vaš um i srce. Ceo ovaj mesec je o ponovnom povezivanju sa onim što vas čini posebnim, drage Ribe.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike