Ovi znakovi Zodijaka će pre ostati sami nego što će spustiti svoje standarde

02.11.2023

19:20

0

Autor: K. B.

Ovi znakovi veruju da zaslužuju najbolje u ljubavi i neće se zadovoljiti manjim od toga

Ovi znakovi Zodijaka će pre ostati sami nego što će spustiti svoje standarde
Copyright Pixabay

Neki ljudi su poznati po tome što su izuzetno selektivni u izboru partnera. Ne spuštaju svoje standarde i radije će ostati sami nego ući u vezu koja im ne pruža sve što traže. Ovi znakovi su tipični predstavnici koji neće kompromitovati svoje želje i potrebe kada je u pitanju ljubav:

Bik (20. april - 20. maj)

Bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti i istrajnosti. Kada postave standarde, teško ih je promeniti. Traže stabilnost, sigurnost i vernost u vezi, i neće se zadovoljiti ničim manjim od toga.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device su pedantne i analitične. Imaju visoke standarde kada je reč o partnerima. Traže inteligentne, organizovane i ambiciozne osobe. Neće se naseliti za manje od toga.

Unsplash
 

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su romantične i teže harmoniji i ravnoteži u vezi. Imaju visoke standarde kada su emocije i partnerstvo u pitanju. Neće pristati na nekoga ko im ne pruža emocionalnu podršku i pažnju.

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne. Traže duboku emocionalnu povezanost i neće se zadovoljiti površnim vezama. Imaju visoke standarde kada je reč o intimnosti i poverenju.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su ambiciozni i ozbiljni. Traže partnere koji su podjednako ozbiljni i spremni da grade zajedničku budućnost. Neće se zadovoljiti nekim ko ne deli njihove ciljeve.

Pexels
 

Vodolija (20. januar - 18. februar)

Vodolije su nekonvencionalne i originalne. Traže partnere koji su spremni da prate njihovu jedinstvenu viziju ljubavi. Imaju visoke standarde kada je reč o slobodi i kreativnosti u vezi.

Ribe (19. februar - 20. mart)

Ribe su emotivne i intuitivne. Traže duboku duhovnu povezanost i neće pristati na površne veze. Imaju visoke standarde kada je reč o ljubavi i duhovnom razvoju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike