A plata je daleko: Vikend je kritičan za ova dva znaka jer će sve pare da slupaju na Sajmu knjiga

28.10.2023 | 10:20

Autor: V. I.

Koliki god da im je budžet, novca će da zafali, pošto su naišli baš na knjigu koju dugo merkaju, a takvih zapravo ima na desetine

Copyright Profimedia

Prepoznaćete ih kako se šetaju između štandova sa torbom na točkiće jer će u suprotnom da im strada kičma. Ako baš imaju sreće, upregnuće muža i sina da im vukljaju kese.

Sajam knjiga je prava fešta za dva horoskopska znaka jer će s radošću da daju poslednji dinar za knjige. Iako su znakovi Zodijaka s različitim osobnostima, Jarac i Rak se mogu naći u situaciji da potroše sve svoje pare na Sajmu knjiga iz različitih razloga.

Jarac: Knjige za lični napredak

Jarac je poznat po svojoj ozbiljnosti, ambiciji i želji za postizanjem uspeha. Međutim, on takođe ima duboku sklonost ka učenju i sticanju znanja. Na sajmu knjiga, Jarac bi mogao biti privučen knjigama koje nude praktične savete, poslovne mudrosti ili inspiraciju za postizanje uspeha.

Osobe rođene u znaku Jarca će ulagati i u enciklopedije luksuznih korica, te knjige koje mogu da ga poduče veštinama koje smatra korisnima u ostvarivanju svojih ciljeva. Ta ambicija i želja za napretkom mogu da dovedu do toga da Jarac potroši značajne svote na knjige koje smatra ključnim za svoj mentalni, duhovni ili poslovni razvoj.

Rak: Beg u siguran svet pisane reči

Rak je, s druge strane, znak Zodijaka koji je po prirodi veoma emotivan i često traži utehu i beg od svakodnevnih briga. Knjige za Raka nisu samo izvor znanja, već i utočište i način da se izgubi u svetu mašte. Rakovi će često birati knjige koje im pomažu da se emocionalno povežu ili da se suoče s vlastitim osećanjima.

Na Sajmu knjiga Raka bi mogle da zavedu lepo dizajnirane korice i priče koje istražuju teme ljubavi, porodičnih odnosa ili emocionalnog razvoja. Ta emocionalna povezanost može ih potaknuti da potroše sve svoje pare na knjige koje im pružaju osećaj utehe i razumevanja. Kući će se vratiti punih kesa i praznog novčanika, ali će sa zadovoljstvom utonuti u paralelni univerzum pisane reči.

Bonus video:

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam